Laminaatvloeren - FredParket

Laminaatvloeren

Groot aanbod van laminaatvloeren

Tegenwoordig zijn laminaatvloeren bijna niet meer van echte houten en zelfs stenen vloeren te onderscheiden. Het leggen ervan kent vele voordelen. Zo heeft laminaat weinig onderhoud nodig en is het slijtvast en hygiënisch. FredParket is het juiste adres voor verschillende soorten laminaat. Wij leveren alleen vloeren van hoogwaardige kwaliteit, die geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. Daarnaast biedt FredParket laminaat voor commercieel gebruik voor bijvoorbeeld winkels of hotels.

Onze merken

Wij leveren alleen laminaat van de beste kwaliteit en dat tegen een lage prijs. Daarnaast kunt u voor ieder van onze vloeren bijpassende plinten vinden, zodat uw vloer netjes afgewerkt wordt. Een paar van de merken laminaatvloeren die wij leveren zijn:

  • Ambiant
  • Balterio
  • Kaindal
  • Parador
  • QuickStep
  • Tree

Dit is maar een greep uit ons assortiment. Wilt u weten welke vloeren wij bieden? Kijk dan in onze webshop. Hier vindt u een compleet overzicht van ons aanbod.

Maak gebruik van onze legservice

Wanneer u laminaatvloeren in onze webwinkel aanschaft, dan kunt u profiteren van onze legservice. Wij komen dan bij u langs om uw vloer tegen een zeer scherp tarief te leggen. Wanneer u van deze dienst gebruikmaakt, dan kunt u er ook voor kiezen om plinten door onze ervaren leggers te laten plaatsen.

Zelfs het egaliseren van uw ondervloer om het laminaat perfect te leggen, kunt u door deze dienst voor een scherpe prijs laten doen. Overigens geldt onze legservice niet alleen voor onze laminaatvloeren, maar ook voor bijvoorbeeld parket en tapijt.

laminaat vloeren

Ondervloeren voor laminaat

Bij Fredparket bent u ook aan het juiste adres voor ondervloeren voor verschillende laminaatvloeren. Het leggen van een ondervloer is belangrijk, omdat het geluiddempend kan werken, maar ook warmte van bijvoorbeeld een vloerverwarming doorlaat. Voor iedere vloer en iedere ruimte kunt u bij ons een geschikte ondervloer vinden. Kijk in onze webshop voor ons gehele assortiment aan ondervloeren.

Laat ons uw laminaatvloer leggen!

Wilt u meer weten over onze laminaatvloeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken tot 22.00 uur op 0512-330075. Wij vertellen u graag meer over onze laminaatvloeren.