FredParket.nl het grootste online assortiment vloeren
 
border-links border-rechts

Balterio laminaat

Balterio serie's:

Balterio Grandeur
Balterio Infinity
Balterio Dolce
Balterio Xperience Plus
Balterio Conference
Balterio Magnitude
Balterio Tradition Quattro
Balterio Tradition Sapphire
Balterio Tradition Sculpture
,
Balterio Tradition Elegant
Balterio Senator
Balterio Authentic Style
Balterio Pure Stone Laminaattegels

  

Balterio wil haar klanten een laminaatvloer aanbieden dat hen de kans geeft te genieten van het leven met stijlvolle decoren en afwerkingen, hoge kwaliteit en een makkelijke installatie en onderhoud. Balterio laminaatvloeren staan voor stijl, kwaliteit en eenvoud. Het wijde aanbod aan aantrekkelijke laminaatvloeren volgt de trends van de markt. De decoren en afwerkingen worden constant aangepast aan de hedendaagse interieurtrends.

 

Bekijk de Balterio Leginstructies.

Balterio geeft om:

  • Uw smaak en stijl: Omdat uw huis de weerspiegeling is van uw karakter en persoonlijkheid.
  • Keuze: Onze collecties bestaan uit de perfecte laminaatvloer voor elke kamer en stijl die u wilt.
  • Het aangename geluid van massief parket: Balterio biedt een groot aanbod van afwerkings accessoires in hoge kwaliteit.
  • Kwaliteit en gevoelswaarde: Balterio gebruikt enkel materiaal met een hoge kwaliteit en ongeëvenaard vakmanschap.
  • Een langetermijnsinvestering: Op sommige kwaliteiten geeft Balterio een levenslange garantie*.
  • Makkelijk te installeren en onderhouden: Ons handig wentelsysteem, Click Xpres ®, verzekert u een snelle en naadloze installatie.

Balterio kenmerken

Balterio laminaatvloeren zijn uiterst makkelijk te plaatsen.
En dat is goed nieuws, zowel voor de vakman als de doe-het-zelver.
Het revolutionaire Click Xpress® systeem staat borg voor een mooie en snelle plaatsing.
Dit wentelsysteem laat de panelen probleemloos in elkaar klikken,
met een stevige, naadloze vloer als resultaat.

Ook herplaatsen behoort tot de mogelijkheden.
Bij een verhuis of een verbouwing haalt u de planken uit elkaar en
klikt ze nadien eenvoudigweg weer vast.
Stevig, betrouwbaar en een kwart sneller dan andere systemen!

De exclusieve Chromezone® technologie van Balterio benadrukt de True to Nature Touch door aan de nerven een glanzende uitstraling te geven. Chromezone® technologie is een combinatie van decor, oppervlaktestructuur en een nieuwe revolutionaire techniek die de houtnerven een levendige en stralende glans geeft op een matte oppervlakte. Deze technologie print chrome op de houtnerven, om deze glanzend te maken. Het resultaat is een schitterende mat chrome afwerking.

Door het gesynchroniseerd houtstructuurproces wordt het laminaat echt ’true to nature’. De structuur van de toplaag past perfect met het onderliggende houtdecor en geeft je de indruk dat het een massief houten vloer is.

De handgeschaafde afwerking geeft de planken een realistische vakmanslook, alsof elke plank met de hand gemaakt werd. Het resultaat is een prachtige vloer met veel karakter.

Met Tradition Exotic, lanceerde Balterio de eerste collectie met allemaal exotische houtsoorten. Met namen als Tigerwood, Kambala, Ipé, Zwarte Notelaar, Thermo Es en Rosewood kan je dan ook niet anders dan denken aan de sfeer van verre continenten.

Een van de typische kenmerken van een houten vloer zijn de afgeschuinde randen van de planken. Dit effect wordt natuurgetrouw weergegeven in het hele Tradition Exotic assortiment door de fijne micro-V-groef aan de vier zijden van de plank. Dit, in combinatie met de smalle planken, geeft het hout een compleet natuurgetrouw gevoel.

De planken ogen en voelen helemaal levensecht aan en op die manier probeert Balterio ook aan de natuur te denken, want op deze manier hoeven geen tropische bomen omgehakt te worden.

Balterio creëerde een subtiele 4-zijdige micro
V-groef voor een getrouwe weergave van
unieke houten planken.
Balterio gebruikt per decor een unieke folieband of lak om de afgeschuinde kanten te bedekken. Het decor van de folieband past perfect bij het decor van de plank. Dat zorgt ervoor dat ons laminaat moeilijk te onderscheiden is van massief parket!

Smalle planken 131mm voor een elegante look.

Klik op een naam voor meer informatie.
Balterio Grandeur , Balterio Infinity, Balterio Dolce, Balterio Xperience Plus, Balterio Conference, Balterio Magnitude, Balterio Tradition Quattro, Balterio Tradition Sapphire, Balterio Tradition Sculpture, Balterio Tradition Elegant, Balterio Senator, Balterio Authentic Style, Balterio Pure Stone Laminaattegels
Fabrikant: http://www.balterio.be

 

border-links border-rechts