Vloeren Den Helder

Vloeren Den Helder

Wilt u tapijt laten leggen in uw bedrijf of woning in Den Helder? FredParket kan u van dienst zijn met het leggen van vloeren in Den Helder. Ondanks dat onze naam anders suggereert, leveren wij verschillende soorten vloeren zoals tapijt, vinyl, PVC vloeren, laminaat, parket. Deze leggen wij voor een scherp tarief. Wilt u meer weten over onze diensten in Den Helder? Informeer dan naar onze mogelijkheden door te bellen naar 0512-330075.

Ons assortiment

Fredparket kan u niet alleen inschakelen wanneer u laminaat wilt laten leggen, maar wij kunnen op meerdere gebieden van dienst zijn. Wij kunnen namelijk verschillende vloeren leggen voor u. U vindt deze eenvoudig in onze webshop of in onze showroom. Ons assortiment bestaat uit het volgende:

Ieder van deze vloeren kunnen wij bij u in Den Helder komen leggen. Wilt u u graag meer weten over onze artikelen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom.

FredParket levert service en kwaliteit

Wij van FredParket vinden service en kwaliteit erg belangrijk. De vloeren die wij leggen en die u bij ons kunt bestellen, zijn dan ook allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast doen wij net dat beetje extra voor onze klanten. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van laminaatvloeren, maar komen wij deze ook bij u in Den Helder leggen tegen een scherpe prijs.

Zeer scherp geprijsd

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, dan kunt u profiteren van onze legservice. Wij komen dan bijvoorbeeld een pvc vloer leggen tegen een zeer scherp tarief. Dit is niet het enige. Deze dienst betekent ook dat u voor een lage prijs ons kan inzetten voor het monteren van plinten en zelfs het oliën van parket doen wij dan voor u tegen een gereduceerd tarief. U krijgt dus een kwaliteit vloer voor een zeer scherpe prijs. Meer weten over onze legservice in Den Helder? Vul dan het contactformulier in op onze website.

Laminaat Den Helder

Wij bieden u in Den Helder

  • Vloeren van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherp tarief
  • Vakkundige medewerkers
  • Snelle levering van uw producten
  • Ruim assortiment aan vloeren

Graag meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0512-330442. Ontdek snel wat onze diensten in Den Helder zijn.