Vloeren Haarlem

Service en kwaliteit in Haarlem

Ook wanneer u een pvc vloer wilt laten leggen in Haarlem, dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. Wij werken door heel Nederland, dus FredParket komt graag bij u langs om u vloer te komen leggen. Daarnaast kunnen wij ook u trap voor u opnieuw bekleden en parketvloeren schuren of oliën.


Waar profiteert u van als wij uw vloeren leggen

  • Wij kunnen u van deskundig advies voorzien
  • U profiteert van een uitstekende service
  • Groot aanbod aan verschillende vloeren, zoals laminaatvloeren en Vinyl vloeren
  • Wij werken met ervaren leggers

Laminaat Haarlem

Niet alleen parket

Onze naam suggereert dat wij alleen parketvloeren aanleggen en leveren. Niets is minder waar. Wij kunnen verschillende vloeren voor u leggen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u tapijt wilt laten leggen in uw woning in Haarlem. Daarnaast kunt u ook ondervloeren en laminaat laten leggen door FredParket. Wanneer u namelijk een vloer bij ons in de webwinkel bestelt, dan komen wij deze tegen een scherp tarief bij u in Haarlem leggen.

Het voordeel van pvc vloeren

Wilt u een mooie houten vloer die tegen een stootje kan? Dan bieden pvc vloeren de oplossing. Dit type vloer wordt steeds vaker boven laminaatvloeren verkozen, omdat ze weinig onderhoud vergen en niet gemakkelijk te beschadigingen zijn. Daarnaast neem deze vloeren geen water op, in tegenstelling tot laminaat. Een ander voordeel wanneer u voor de pvc vloeren van FredParket kiest, is dat wij langskomen in Haarlem om uw pvc vloer te leggen en dit voor een scherp tarief.

Onze service

In onze webshop kunt u gemakkelijk u vloeren bestellen. Wanneer u dit doet, kunt u kiezen voor onze legservice. Wij komen dan bij uw in Haarlem langs om uw gekozen vloer te leggen. Een van onze diensten waar u ook gebruik van kunt maken, is het plaatsen van plinten of het lakken van parket vloeren.

Wilt u weten want onze diensten in Haarlem zijn?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vraag direct een offerte

Wilt u graag weten welke kosten er verbonden zijn aan het leggen van onze verschillende vloeren? Vraag dan direct een offerte aan. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0512-330075. Wij zijn tot 10 uur ’s avonds bereikbaar en staan u graag te woord over onze diensten in Haarlem.