Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren – de beste merken voor de scherpste prijs

FredParket.nl levert laminaat van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Wij zijn officieel dealer van de volgende laminaat merken:

Bekijk alle laminaat vloeren in onze webshop

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer. De voordelen van laminaat zijn dat het slijtvast is, hygienisch, bestand tegen vlekken, kleurvast en kan eventueel gemakkelijk zelf gelegd worden. Laminaat vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Af en toe stofzuigen en dweilen met een vochtige doek is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw laminaatvloer!

Al ons laminaat is minstens geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Voor commerciële toepassingen hebben we ook geschikte laminaat vloeren die gelegd kunnen worden in kantoren, winkels, hotels etc. We hebben van alle merken laminaat een bijpassende plint in het assortiment. Kunt u iets niet vinden in onze webshop, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom waar u alles op grote stalen kunt bekijken.

We zijn erkend dealer van alle bekende merken en leveren en plaatsen laminaat door heel Nederland. We zien u graag in onze showroom zodat we u goed advies kunnen geven over vloeren, ondervloeren en plinten.

FredParket.nl levert en plaatst laminaat vloeren door heel Nederland!

Laminaat plinten

Wij hebben voor alle laminaat vloeren een bijpassende plint.

U kunt kiezen uit plakplinten, MDF muurplinten in bijpassende kleur van de vloer of voor Wit gefoliede MDF plinten (eventueel overschilderbaar).

Laminaat ondervloeren

Bij Fredparket bent u ook aan het juiste adres voor ondervloeren voor laminaat vloeren. Het leggen van een goede ondervloer is belangrijk, omdat het de ondergrond egaliseerd, geluiddempend werkt, maar ook warmte van bijvoorbeeld een vloerverwarming doorlaat. Voor alle laminaat vloeren en iedere ruimte kunt u bij ons een geschikte ondervloer vinden. Kijk in onze webshop voor ons gehele assortiment aan ondervloeren.

Design plint 14x68mm voor laminaat vloeren

Laminaat vloer Designplint


Plakplint 5x24mm als afwerking voor uw laminaat vloeren

Laminaat vloer afgewerkt met een plakpint

Wij kunnen ook uw gekochte laminaat vloer leggen!

Wanneer u laminaat vloeren in onze webwinkel aanschaft, dan kunt u profiteren van onze legservice. Wij komen dan bij u langs om de laminaat vloer die u bij ons wilt kopen tegen een zeer scherp tarief te leggen. Wanneer u van onze legservice gebruik maakt, dan plaatsen we ook graag de plinten voor een mooie strakke afwerking.

Overigens geldt onze legservice niet alleen voor onze laminaat vloeren, maar ook voor bijvoorbeeld PVC vloeren, vinyl, parket en tapijt.

Heeft u een vraag over laminaatvloeren?

Wilt u meer weten over onze laminaatvloeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken tot 22.00 uur op 0512-330075. Wij vertellen u graag meer over onze laminaat vloeren.

Laminaat vloeren laten leggen door FredParket.nl