Ambiant laminaat

Ambiant laminaat – voordelig laminaat van uitstekende kwaliteit.

Ambiant laminaat vloeren zijn schitterende vloeren voor een scherpe prijs. Het assortiment beslaat de hele range voor zowel licht gebruik, voor op de slaapkamer, als zwaar gebruik, voor in de woonkamer, hal of keuken. De Ambiant laminaat vloeren vanaf 8mm zijn uitgevoerd met het Megaloc kliksysteem voor nog snellere plaatsing van uw vloer.

Ambiant laminaat serie’s:

Ambiant laminaat

Ambiant Coast

Ambiant Coast is een 8mm dikke laminaatvloer voorzien van een vellingkant rondom de panelen. Ambiant Coast laminaat is leverbaar in 2 kleuren die u het gevoel geven van een vakantiehuis aan de kust. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze Ambiant laminaatvloeren zijn geschikt voor woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, hobbykamer, zolder etc.

Ambiant Elite en Ambiant Elite XXL

Laminaat Ambiant Elite is een collectie vloeren met mooie actuele dessins. Alle dessins van het Ambiant Elite laminaat zijn voorzien van een 4 zijdige v-groef, waardoor deze planken een houten vloer uitstraling krijgen. De gebruiksklasse 32/23 en het innovatieve MegaLoc legsysteem zorgen voor jarenlang leefgenot. En dat voor een scherpe prijs!

Ambiant Explore

Ambiant Explore is een nieuwe 8mm dikke laminaat vloer met 19,4cm brede en 128cm lange planken. Deze Ambiant Explore laminaatvloeren zijn voorzien van een v-groef rondom en verkrijgbaar in 6 trendy kleuren. Voor deze lage prijs heeft u met de Ambiant Explore serie een uitstekende kwaliteit laminaatvloer met maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie. Toepassing: Woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, zolder.

Ambiant laminaat bestaat uit een uiteenlopend gamma aan mooie laminaatvloeren voor een aantrekkelijke prijs.

Ambiant Expression

De Ambiant Expression laminaattegels hebben allemaal een easyclick systeem. Hierdoor zijn ze eenvoudig te leggen. De Ambiant Expression tegels hebben een voelbare stroeve structuur met een matte uitstraling, zodat het net echte tegels lijken. Deze Ambiant laminaat tegels van 60x28cm zijn uitgevoerd met een klein v-groefje rondom de tegel.

Ambiant Ingelstad

Ambiant Ingelstad is een 8mm dikke laminaat vloer met 24,4cm brede en 138cm lange planken. Deze Ambiant Ingelstad laminaatvloeren zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen en leverbaar in 6 trendy kleuren. Voor deze lage prijs heeft u met de Ambiant Ingelstad serie een uitstekende kwaliteit laminaatvloer met maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie. Toepassing: Woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, zolder.

Ambiant Karlstad

Ambiant Karlstad laminaatvloeren zijn ook 8mm dik, 24,4cm brede en 138cm lange planken en leverbaar in 4 moderne versleten licht grijze kleuren. Deze Ambiant Karlstad laminaatvloeren zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen. Ambiant Karlstad is heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Ambiant Massive

Ambiant Karlstad laminaatvloeren zijn ook 8mm dik, 24,4cm brede en 138cm lange planken en leverbaar in 6 mooie decoren. Deze Ambiant Massive laminaatvloeren zijn uitgevoerd met een v-groef op de lange zijde. Ambiant Massive laminaat heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Ambiant Platinum

De Ambiant Platinum serie is 8mm dik, 19,4cm breed en 128cm lang. Deze vloeren zijn door het easyclick systeem gemakkelijk te leggen. De v-groef op de lange zijde geeft een mooi rustig effect van lange planken. De Ambiant Platinum serie heeft een matte uitstraling.

Ambiant Vintage

De Ambiant Vintage is uitgevoerd met een 3D optiek waarbij de structuur het decor volgt en zelfs diepte laat zien. De Ambiant Vintage planken zijn 19,4cm breed. Door een v-groef rondom lijken ze sprekend op een echte houten vloer.