Parador laminaat

Paradorlaminaat

Met Parador laminaatvloeren worden uw ideeën snel werkelijkheid. Want deze hoogwaardige merklaminaat met gepatenteerd kliksysteem is in een handomdraai gelegd, is zeer duurzaam en zeer gemakkelijk te onderhouden. De keuze uit vele formaten en legvarianten, briljante decors en afwerkingen biedt voor iedere woonruimte en voor iedere stijl de juiste vloer. Met een laminaatvloer van Parador legt u merkkwaliteit onder uw voeten. Laminaatvloeren zijn geschikt voor alle woonkamers, maar ook naargelang de gebruikersklasse voor kantoor en projecten. De vloer is niet geschikt voor gebruik in natte ruimtes.Bepalend voor de kwaliteit van de laminaatvloer is niet alleen de slijtwaarde, die wordt bepaald door de dikte van de overlay. De kwaliteit van de vloer komt veel beter tot zijn recht (en daarmee de belastbaarheid bij het gewenste gebruik) door de verschillende materiaaleigenschappen bij mekaar op te tellen. Van groot belang hierbij is de kernplaat en de klikverbinding, want niet iedere klik is hetzelfde! Parador gebruikt als plaatmateriaal uitsluitend houtvezelplaten met een zeer hoge dichtheid (HDF), deze basisplaat is bepalend voor de stabiliteit van de vloerdelen. Een laminaat vloerdeel met extreem weinig slijtpercentage (dus een hoge taberwaarde) zal bij een „zachte” basisplaat (spaanplaat of MDF) niet voor veel plezier zorgen, omdat al zeer snel putjes en deuken in de vloer zullen komen. Zodoende bepaalt de dichtheid van de basisplaat het weerstandvermogen tegen ongewenste inwerking in de toplaag. Onderstaande collecties van Parador hebben we in onze webwinkel staan.

Parador Laminaat

De vloeren uit de Parador Trendtime collectie zijn daarentegen ontwikkeld volgens de ideeën van de avantgarde. Ze richten zich naar wereldwijde inrichtingstrends – bijvoorbeeld de meubelbeurs in Milaan – en ontwikkelen optisch fascinerende, onconventionele vloeren. In de Parador Trendtime collectie kunt u kiezen uit een veelheid aan verschillende legvarianten en uit unieke decors en houtsoorten. Daardoor kunnen verschillende inrichtingsstijlen levendig en attractief gerealiseerd worden.

Laminaat Trendtime 1

Breedstrook, lang legpatroon, AUTOMATIC-CLICK systeem, Zwelbescherming: 60 % beter dan EN 13329, gestructureerde oppervlakken

Laminaat Trendtime 2

Breedstrook, kort en smal egpatroon, AUTOMATIC-CLICK systeem, Zwelbescherming: 60 % beter dan EN 13329, gestructureerde oppervlakken

Laminaat Trendtime 5

Natuursteen legpatroon, SAFE-LOCK-profiel, Zwelbescherming: 60 % beter dan EN 13329, gestructureerde oppervlakken

Laminaat Trendtime 6

Lange en brede laminaatplanken in matlook uitvoering. Lengte 2200mm breedte 260mm en 9mm dik. Leverbaar in 5 kleuren met v-groef op lange zijde maar ook met v-groef rondom.

Een hele populaire vloer van Parador is de Wine and Fruit uit de Trendtime 2 collectie.
Wine&Fruit is een vloer van smalle korte parketplankjes met de print van oude fruitkistjes. Deze vloer heeft v-groefje rondom en is eenvoudig zelf te plaatsen.
Nieuw zijn de Parador Trendtime 6 vloeren. Deze extra lange en brede planken zijn uniek in hun soort. Echte matte vloer die niet te onderscheiden is van een plankenvloer. Leverbaar in 5 schitterende decors. U kunt kiezen uit v-groef op de lange zijde of v-groef rondom.

De extra lange en brede laminaatplanken uit de Parador Trendtime 6 serie zijn overweldigend mooi! U heeft de keuze uit Parador Trendtime 6 V4 of Parador Trendtime 6 V2 uitvoeringen. Wij leveren en plaatsen Parador Trendtime 6 vloeren door heel Nederland.

Parador laminaat