(1 producten)

Ambiant Beton Aqua laminaat

Betonlook uitstraling met de voordelen van laminaat

Combineer de voordelen van laminaat, met de uitstraling van beton. Betonlook laminaat wordt steeds populairder. Met de nieuwe Beton Aqua  laminaatvloeren haal je een industriële sfeer in huis. De Ambiant betonlook laminaat is leverbaar in vier trendy kleuren:

Grijs

Taupe

Lichtgrijs

Donkergrijs

Dit laminaat is verkrijgbaar in een tegel van maar liefst 60x120 cm. 

Ambiant Beton Aqua laminaat kopen

U kunt Ambiant Betonlook laminaat laten leggen door onze vakmensen of u kunt Beton Aqua laminaat kopen en zelf leggen.
Vloeren vanaf 35m2 leveren en leggen we door heel Nederland voor een scherpe prijs.

De kenmerken van de nieuwe Ambiant Beton Aqua laminaat tegel collectie

De beton laminaattegels kenmerken zich door een natuurgetrouwe uitstraling. Dankzij de extreem harde toplaag en klasse 33, is de nieuwe laminaatcollectie geschikt voor projectmatig gebruik. Het laminaat is waterbestendig en daarom goed toepasbaar in bijv. de keuken. Deze laminaattegels hebben bij huishoudelijk gebruik een garantie van maar liefst 35 jaar. Betonlook tegel laminaat wordt steeds populairder en is tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van echte tegels. Het betonlook laminaat van Ambiant is eenvoudig te leggen dankzij kliksystemen waardoor de tegels perfect aansluiten. De voordelen van betonlook tegels t.o.v. echte tegels is dat het warmer aan voelt dan echte stenen tegels en de prijs is een stuk voordeliger! Deze laminaattegels zijn ook nog eens eenvoudig zelf te leggen.

Waterbestendig laminaat met 35 jaar garantie

Binnen onze collectie is de Ambiant Beton Aqua absoluut het laminaat met de beste eigenschappen, om die reden geldt er voor huishoudelijk gebruik dan ook 35 jaar garantie. Het waterbestendige systeem zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor vochtige ruimtes en beschermt het laminaat tegen zwellingen. Doordat de randen en groeven van het laminaat zijn voorzien van een unieke hydrofobe coating, kan het water niet door de kieren doordringen in de kern van de vloer.

Ambiant Betonlook laminaat tegels

Eigenschappen van Ambiant Beton laminaat

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor de Ambiant Beton Aqua serie, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m2's in te voeren en u ziet direct een richtprijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.