Ambiant Beton Beton Donkergrijs 5316.2809.19

Onze prijs: € 39,95

Productomschrijving

Ambiant Beton Donkergrijs 5316.2809.19 laminaattegels zijn tegels van 1184x610x8mm uitgevoerd met 4 zijdige v-groef. Beton Donkergrijs tegellaminaat uit de Ambiant Beton serie is zeer snel zelf te leggen door het eenvoudige push-down click-systeem. De Ambiant Beton Donkergrijs laminaat tegels bieden u het gemak van een laminaatvloer en de look van een tegelvloer. Bovendien is het Beton Donkergrijs laminaat waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming en kan ook projectmatig worden gebruikt.

Ambiant Beton Donkergrijs 5316.2809.19 prijs

U kunt Ambiant Beton Donkergrijs kopen en zelf leggen maar u kunt de Ambiant Beton Donkergrijs laminaattegels ook vakkundig door ons laten leggen!

Vul het netto te leggen m2's in en kies dan een ondervloer, afwerking en vink 'compleet gelegd' aan. Verstuur de offerte en u krijgt van ons binnen 24 uur een uitgewerkte offerte met de scherpste prijs per email toegestuurd.


Kenmerken

  • Tegel
  • 4V groef
  • Lengte: 1184mm
  • Breedte: 601mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.13m2
  • Kleur: Grijs

Bijzonderheden

  • 3
  • Garantie: 35 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Ambiant Beton laminaat

Betonlook uitstraling met de voordelen van laminaat

Combineer de voordelen van laminaat, met de uitstraling van beton. Betonlook laminaat wordt steeds populairder. Met de nieuwe Beton laminaatvloeren haal je een industriële sfeer in huis. De Ambiant betonlook laminaat is leverbaar in vier trendy kleuren:

Beton grijs

Beton taupe

Beton lichtgrijs

Beton donkergrijs

Dit laminaat is verkrijgbaar in een tegel van maar liefst 60x120 cm.

Ambiant Beton laminaat kopen

U kunt Ambiant Betonlook laminaat laten leggen door onze vakmensen of u kunt Beton laminaat kopen en zelf leggen.
Vloeren vanaf 30m2 leveren en leggen we door heel Nederland voor een scherpe prijs.

De kenmerken van de nieuwe Ambiant Beton laminaat tegel collectie

De beton laminaattegels kenmerken zich door een natuurgetrouwe uitstraling. Dankzij de extreem harde toplaag en klasse 33, is de nieuwe laminaatcollectie geschikt voor projectmatig gebruik. Het laminaat is waterbestendig en daarom goed toepasbaar in bijv. de keuken. Deze laminaattegels hebben bij huishoudelijk gebruik een garantie van maar liefst 35 jaar. Betonlook tegel laminaat wordt steeds populairder en is tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van echte tegels. Het betonlook laminaat van Ambiant is eenvoudig te leggen dankzij kliksystemen waardoor de tegels perfect aansluiten. De voordelen van betonlook tegels t.o.v. echte tegels is dat het warmer aan voelt dan echte stenen tegels en de prijs is een stuk voordeliger! Deze laminaattegels zijn ook nog eens eenvoudig zelf te leggen.

Laminaat met 35 jaar garantie

Binnen onze collectie is de Ambiant Beton absoluut het laminaat met de beste eigenschappen, om die reden geldt er voor huishoudelijk gebruik dan ook 35 jaar garantie.

Ambiant Betonlook laminaat tegels

Eigenschappen van Ambiant Beton laminaat

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!