(4 producten)

Ambiant Impresa Aqua laminaat

Ambiant laminaat Impresa Aqua is 32,2cm breed en 133,4cm lang uitgevoerd met een v-groef rondom de plank. De schitterende brede planken van de Ambiant Impresa  Aqua zijn 8mm dik en leverbaar in 4 kleuren. Met een gebruikersklasse van 23/33 zijn de Ambiant Impresa Aqua vloeren geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. De Impresa Aqua heeft een zogenaamde pressed bevel, wat inhoudt dat de V-groef is geperst. Het decor loopt dus door in de V-groef.

Ambiant Impresa Aqua laminaat kopen

Het waterbestendige systeem zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor vochtige ruimtes en beschermt het laminaat tegen zwellingen. Doordat de randen en groeven van het laminaat zijn voorzien van een unieke hydrofobe coating, kan het water niet door de kieren doordringen in de kern van de vloer.
U kunt Ambiant Impresa Aqua laminaat laten leggen door onze vakmensen of u kunt Impresa Aqua laminaat kopen en zelf leggen.
Vloeren vanaf 35m2 leveren en leggen we door heel Nederland voor een scherpe prijs.

Lees meer

Naast de scherpe Ambiant Impresa Aqua laminaat prijs, krijgt u bij alle vloeren ook nog het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m2's in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.