(59 producten)

BerryAlloc laminaat

BerryAlloc laminaat ziet er goed uit, is duurzaam, snel geplaatst en makkelijk te onderhouden.

Alle BerryAlloc laminaat serie’s:

Bekijk alle BerryAlloc laminaat vloeren in onze webshop. U kunt hier selectie’s maken op kleur, breedte, dikte, lengte en prijs. Naast de scherpe internet-prijs krijgt u van ons het snijverlies gratis! We kunnen uw BerryAlloc vloer ook voor u plaatsen! We leveren en leggen BerryAlloc laminaat door heel Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze webshop en we sturen u binnen 24 uur onze scherpste prijs toe!

BerryAlloc laminaat

BerryAlloc laminaatvloeren zijn te bekijken in onze showroom.

BerryAlloc beantwoordt aan de PEFC norm en is dus duurzaam.

Bovendien bevatten onze vloeren ook zeer weinig vluchtige organische stoffen. Dat is beter voor het binnenklimaat van uw woning en uw gezondheid. Maar daar stoppen we niet. We produceren zo weinig mogelijk afval, en wat toch overblijft zetten we om in energie. Een BerryAlloc vloer is dus duurzaam, mens- en milieuvriendelijk.

BerryAlloc wordt gefabriceerd volgens de meest moderne productieprocessen en onderworpen aan de strengste controles. Bovendien zijn de BerryAlloc vloeren voorzien van gepatenteerde systemen die hun functionaliteit verbeteren en hun schoonheid nog verhogen.

De wereld van BerryAlloc laminaatvloeren is constant in beweging. De ingenieurs en designers van ons studiebureau ontwikkelen voortdurend nieuwe producten om ons gamma van laminaat vloeren uit te breiden en onze zwevende vloeren nieuwe en vernieuwende kenmerken mee te geven.

Een BerryAlloc laminaat vloer is zeer krasbestendig.

Maar een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten. Zorg voor een goede schoon- en droogloopmat voor bij de deuren, gebruik een stofzuiger met een zachte parketborstel of gebruik elektrostatische stofdoekjes. Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer zonder probleem reinigen met een goed uitgewrongen dweil.

Een BerryAlloc vloer schuwt het zonlicht niet.

De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren plezier kan beleven aan uw BerryAlloc laminaat vloer zonder dat er verkleuring optreed. Laat de zon gerust binnen en geniet van een huis vol licht.

Uw ruimte optisch vergroten?

Dat kan met de extra lange en brede planken in de BerryAlloc serie’s: Glorious XL en Grand Avenue. Deze laminaatplanken zijn 2,03mtr of 2,40mtr lang en 24cm breed. Allemaal uitgevoerd met een v-groef rondom de planken. Omdat er minder planken zijn doen deze BerryAlloc planken uw interieur ruimer lijken. Bovendien heeft u ook minder planken om te plaatsen, dus sneller resultaat!

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor BerryAlloc laminaat, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto aantal m² in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.