(18 producten)

QuickStep Signature laminaat

QuickStep Signature laminaat is nieuw in de collectie. QuickStep Signature laminaat vloeren beschikken over levensechte decoren en zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De v-groef is hydroseal (waterbestendig) en nog realistischer omdat ook in de v-groef de embossing van de plank is meegenomen. QuickStep Signature vloeren zijn super mat en voelen echt aan. Bovendien beschikken sommige vloeren tot wel 64 verschillende structuur dieptes. QuickStep Signature is nagenoeg niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

De afgelopen periode heeft COVID-19 gezorgd voor buitengewone omstandigheden die veel impact hebben. Zowel op ons als groothandel, als op onze leveranciers. Als gevolg van een exceptioneel hoge vraag lukt het leverancier Unilin voor bepaalde Quick-Step collecties niet om het benodigde productieniveau te bereiken om te voldoen aan de vraag.

Er wordt hard gewerkt om zo snel mogelijk weer het gewenste productieniveau te bereiken voor alle producten. Om dat te bereiken heeft Unilin de drastische beslissing moeten nemen om de productie van Quick-Step Signature tijdelijk te stoppen, zodat alle overige collecties zo snel mogelijk weer volledig beschikbaar zijn. Hierdoor worden orders op Signature naar verwachting vanaf begin december weer uitgeleverd.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor QuickStep Signature laminaat, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto aantal m² in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.