PVC vloer

PVC vloer nodig? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze winkel om de beste PVC vloeren voor een lage internet prijs te kopen. Niet alleen de prijs voor een PVC vloer is belangrijk, maar ook zeker de kwaliteit van de vloer en het plaatsen. We hebben een zeer groot assortiment PVC vloeren zodat er voor iedereen een goede PVC vloer is te vinden. PVC vloeren blinken uit in een ongekende duurzaamheid, ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer.

  • Dry-Back PVC vloeren zijn stroken of tegels die op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd worden.
  • Click-PVC op Rigidcore oftewel composiet dragers zijn PVC vloeren met click-systeem die waterbestendig zijn en weinig krimpen en uitzetten
  • Click-PVC is volledig PVC met een click systeem voor eenvoudige plaatsing. (ondergrond moet zéér strak zijn)
  • Click-PVC op HDF drager is net laminaat, maar dan met een PVC toplaag. 

Bekijk alle merken en prijzen voor PVC vloeren in onze webshop.

PVC vloer merken die wij in ons assortiment hebben:

Voordelen van PVC vloeren

  • Weinig onderhoud nodig, stofzuigen en af en toe vochtig afnemen.
  • Weinig loopgeluid in vergelijking met laminaat.
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming, ook in combinatie met vloerkoeling.
  • Ze zetten niet uit en krimpen niet omdat ze geen vocht opnemen.
  • Kunnen tegen een stootje en zijn waterbestendig.

Wat kost een PVC vloer

De prijs van een PVC vloer verschilt per merk, design, dikte, grootte en toplaag (kwaliteit). De goedkoopste PVC vloeren zijn 2mm dik met een toplaag van 0.3mm. De kwaliteit van deze 2mm dikke vloeren is geschikt voor huishoudelijk gebruik. De meeste 2mm dikke vloeren zijn vlak, maar enkele hebben ook een vellingkantje rondom. Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit 2,5mm  en 3mm PVC vloeren met een slijtvaste toplaag van 0.55mm of zelfs 0.7mm. Deze PVC vloeren zijn geschikt voor zeer zwaar verkeer en kunnen worden toegepast in woningen, kantoren, winkels, restaurants. Wij adviseren om voor de begane grond een 2.5mm met 0.55mm toplaag te nemen en voor bovenverdiepingen zoals slaapkamers en zolder kunt u volstaan met een 2mm met 0.3mm toplaag vloer.

Moduleo Latin Pine 24874 PVC vloer

Mflor Warferry Argyll Fir PVC vloer

Moduleo Moods visgraat

PVC vloer (laten) leggen

De ondergrond moet in 99% van de gevallen geëgaliseerd worden. Na het egaliseren wordt deze de volgende dag geschuurd, waarna de stroken verlijmd kunnen worden. Wanneer u voor een PVC vloer kiest, raden wij u aan om dit door een vakman te laten leggen. Uw garantie is mede afhankelijk van de juiste installatie. Onze ervaren stoffeerders leggen PVC vloeren door heel Nederland, en plaatsen ook graag uw vloer! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan in onze webshop en ontvang binnen 24 uur onze beste aanbieding per email!

Ondervloeren voor uw vloer pvc

Ook wanneer u een houten ondergrond heeft, kunt u een PVC vloer laten leggen. We gebruiken dan Jumpax ondervloerplaten die egaliseren, warmte en geluid isoleren en een strakke ondergrond bieden om de PVC stroken op te verlijmen zonder dat dit door gaat tekenen. Heeft u een zand-cement, anhydriet of een plavuizen ondergrond? Dan kunnen we die prima egaliseren! Door gebruik te maken van de juiste materialen en werkzaamheden kunnen we u 100% garantie bieden op het leg werk.

PVC vloeren

De Mflor Authentic Plank Verde 81013 is o.a. geschikt voor woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, winkel, kantoor, hotel, restaurant.

PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Vloerverwarming, al dan niet in combinatie met vloerkoeling, is geen enkel probleem met een PVC vloer. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

PVC vloer Mflor Verde

Mflor Verde PVC vloer

De Mflor Authentic Plank Sylvian 81014 is o.a. geschikt voor woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, winkel, kantoor, hotel, restaurant.

PVC vloeren van QuickStep

QuickStep Livyn Essentials 4V kleur Eiken Patina Licht Grijs.

Tegel PVC vloeren Designflooring

Designflooring PVC tegels Ombra uit de Opus serie

Click PVC vloeren

Wilt u een PVC vloer die u zelf kunt leggen? Kies dan voor Click-PVC! Deze vloeren kunnen prima door een doe-het-zelver gelegd worden. Er zijn 3 soorten Click-PVC op de markt:
1) Click-PVC volledig uit kunststof, dus 100% waterbestendig
2) Click-PVC op Composiet drager (RigidCore)
3) Click-PVC op HDF drager met aangehecht kurk onderlaag.

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Dan kunt u ons mailen, bellen of langskomen in onze winkel / showroom.
Showroom PVC

FredParket.nl levert en plaatst PVC vloeren door heel Nederland!
Wilt u een vloer in het echt bekijken, kom dan naar onze winkel!