Ambiant PVC vloeren

De Ambiant PVC vloeren zijn een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Een Ambiant PVC vloer is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is te onderhouden. PVC vloeren kunnen worden toegepast in druk belopen ruimtes. Zijn stil qua loopgeluid, en zijn uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Ambiant PVC vloeren zijn o.a. geschikt voor gebruik in woningen zoals woonkamer, hal, keuken, slaapkamer en voor projecten zoals kantoor, winkel, hotel, restaurant etc.

Ambiant PVC vloeren die verlijmd moeten worden (dry-back):

Ambiant Robusto Warm Brown

Ambiant PVC vloer Robusto Warm Brown

Ambiant Excellent Dark Grey

Ambiant PVC vloer Excellent Dark Grey

Nieuwe Ambiant PVC vloeren

Ambiant Essenzo PVC stroken zijn nieuw in de collectie gekomen. Deze grote PVC stroken van 152cm x 23.8cm zijn leverbaar in 4 kleuren. De Ambiant Essenzo PVC stroken hebben een register embossed voelbare structuur en zijn uitgevoerd met een vellingkant rondom de stroken. Het is ook mogelijk om de pvc-stroken aan de lange zijde te voorzien van een accent-strip.

Ambiant Essenzo Dark OakAmbiant Essenzo SmokeyAmbiant Essenzo Light OakAmbiant Essenzo Light Grey

 

 

 

 

 

Ambiant Spigato Visgraat is ook nieuw in het assortiment. De kleuren Light Oak en Dark Oak zijn leverbaar in dezelfde kleuren als de Ambiant Essenzo. De Spigato Smokey en Grey zijn in dezelfde kleuren als de Robusto. Visgraat PVC stroken van de Ambiant Spigato zijn 770x154x2,5mm. Een visgraat vloer kan ook gelegd worden met band en bies zodat het net een authentieke parketvloer lijkt.

Ambiant Spigato SmokeyAmbiant Spigato Light OakAmbiant Spigato Light GreyAmbiant Spigato Dark Oak

 

 

 

 

 

Ambiant Supremo PVC is ook nieuw in de collectie van Ambiant PVC vloeren. Deze zijn leverbaar in 6 kleuren en hebben een register embossing structuur waarbij u de nerven en noesten niet alleen ziet, maar ook kunt voelen. Hierdoor zijn deze stroken nagenoeg niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Bovendien zijn ze 121,9cm lang en 22,9cm breed!

 

Ambiant PVC vloeren inclusief leggen.

Wij kunnen uw Ambiant PVC vloer compleet gelegd aanbieden. In onze webshop kunt u eenvoudig uitrekenen wat onze beste prijs voor uw Ambiant PVC vloer is. U ziet direct de totaal prijs! Deze prijs is inclusief egaliseren en verlijmen van de Ambiant PVC vloer!