Mflor

De Mflor PVC collectie biedt u de keuze uit vele attractieve vloerdecoren. Bij Mflor vindt u decoren die eruit zien én voelen als echte houten of stenen vloeren, maar zonder de nadelen van deze materialen. Mflor is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van PVC vloeren. De toevoeging van PU Green heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan vluchtige organische stoffen. Hiermee behoort Mflor tot de top van Europa binnen het vloerensegment.

Mflor Authentic Plank

Mflor PVC leggen:

Fredparket.nl levert en legt Mflor PVC door heel Nederland. Deze legservice is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de vloer plus alle materialen (zoals lijm en egaline) die nodig zijn om de PVC vloer mooi en strak te leggen. Egaliseren kan op beton, anhydriet en op bestaande plavuizen. Heeft u een houten ondergrond, dan gebruiken we Jumpax ondervloer platen waar de PVC stroken op verlijmd kunnen worden. Heeft u een andere ondergrond, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mflor Authentic Series

Wilt u een vloer die nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is? Kijk dan ook eens naar de Authentic Plank+ en Authentic Langster Plank. Deze kwaliteiten zijn onovertroffen als het gaat om een realistische uitstraling. Beide series hebben zowel een zichtbare als voelbare houtstructuur. De extra brede variatie in planken per decor zorgt voor de natuurgetrouwe en levendige uitstraling, die een houten vloer zo karakteriseert. Slijtvast en eenvoudig te reinigen.

Mflor Grand

De stroken van de Grand serie’s zijn maar liefst 200cm lang en 20cm breed. Uiteraard kunt u voor de Grand PVC vloeren dezelfde hoogwaardige kwaliteit verwachten die u van Mflor gewend bent. Zij is de enige fabrikant van PVC-vloeren op een twee meter formaat die volgens de ‘hot press’-methode worden geproduceerd. Door deze productiemethode te gebruiken kan, ondanks het grote formaat, toch een extra stevig en stabiel product worden gegarandeerd. De GRAND-collecties zijn verkrijgbaar als 25-05 collecties, waarbij de stroken 2,5 mm dik zijn en over een projectgeschikte 0,55 mm toplaag beschikken.

Mflor

Nieuwe Mflor PVC vloeren

De nieuwe producten voor 2017 betreffen drie nieuwe collecties op 150 cm lengte x 23 cm breedte.
Dit zijn de mFLOR Bramber Chestnut in vijf kleuren, de Selsdon Wood in 2 kleuren en de Shady Larch in zes kleuren. Al deze collecties zijn 2,5 mm dik en beschikken over een 0,55 mm dikke toplaag.
Vooral de unieke Selsdon Wood trok veel bekijks op de beurzen door het bijzondere dessin van deze collectie.

Bovendien komt mFLOR met haar uitbreiding op de Parva collectie, de Parva Plus. De Parva Plus collectie, met stroken van 60,96 x 11,43 cm, biedt een optimale design vrijheid. De stroken zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke toplaag. De Parva Plus collectie bestaat uit 4 aantrekkelijke kleuren.

Alle Mflor vloeren zijn geschikt voor zwaar projectmatig gebruik (25-05 serie) of zwaar huishoudelijk gebruik (20-03 serie). Ze kenmerken zich door een hoge slijtvastheid, waarmee vele jaren van zorgeloos gebruik wordt gegarandeerd. Het onderhoud beperkt zich tot regelmatig stofwissen of moppen. De voordelen van PVC vloeren op een rij:

  • Een natuurgetrouwe uitstraling
  • Vele decoratieve mogelijkheden met bijvoorbeeld design strips
  • PVC vloeren hebben een hoge slijtvastheid zodat ze zowel geschikt zijn voor woongebruik als projectmatig gebruik zoals kantoren, winkels, showrooms, wachtruimtes, scholen
  • U krijgt tot maar liefst 15 jaar garantie*
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Geschikt voor vloerverwarming (en vloerkoeling)
  • Goed waterbestendig en kan zelfs in bijkeuken en badkamer geplaatst worden
  • Een aangenaam loopgeluid

Mocht u verder nog vragen hebben over PVC vloeren, dan kunt u ons mailen, bellen of langskomen in onze winkel / showroom.