Quickstep PVC

QuickStep PVC vloeren

QuickStep is al jarenlang marktleider op het gebied van laminaatvloeren. Sinds 2013 is er ook QuickStep PVC leverbaar. QuickStep Livyn is de naam van de eerste kunststof vloer van Quickstep. De series heten QuickStep Livyn Balance (stroken) en QuickStep Livyn Ambient (tegels).

De QuickStep PVC vloeren Livyn Ambient en Livyn Balance zijn nu leverbaar zowel in de click als de glue (verlijmde) uitvoering.

U kunt de QuickStep Livyn PVC vloeren ook komen bezichtigen in onze showroom. De Quickstep Livyn Balance is leverbaar in 16 kleuren en de QuickStep Livyn Ambient is leverbaar in 4 tegel decoren. Beide serie’s zijn in 3 verschillende uitvoeringen op de markt gebracht.

QuickStep Balance en QuickStep Ambient Click V4 (woongebruik klasse 32)
QuickStep Balance  en QuickStep Ambient Click Plus V4 (Commercieel gebruik klasse 33)
QuickStep Balance Glue Plus en QuickStep Ambient Glue Plus (zwaar woongebruik en commercieel gebruik klasse 33)

QuickStep Livyn Balance PVC

De QuickStep Livyn Balance PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer. De QuickStep Livyn Ambient hebben de uitstraling van een plavuizen vloer.
Kom naar onze showroom te Kootstertille waar we diverse QuickStep PVC vloeren hebben liggen of neem telefonisch of per email contact met ons op voor meer informatie!

QuickStep PVC serie’s

    • QuickStep Pulse Click V4 QuickStep Pulse Klik PVC 4.5 mm met 0.3mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1510x210mm.
    • QuickStep Pulse Click Plus V4 QuickStep Pulse Klik Plus PVC 4.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1510x210mm.
    • QuickStep Pulse Glue Plus V4 QuickStep Pulse Glue Plus PVC 2.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1515x217mm.

QuickStep Livyn PVC

Het volledige Livyn assortiment dus de Livyn Ambient, Livyn Balance én Livyn Pulse collectie zijn 100% stabiel.

Door de aanpassing van onze PVC formulering en een dikkere glasvezel toe te voegen in de vinylbasis, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Livyn vinylvloer perfect stabiel blijft onder hoge temperatuurschommelingen! Ook bij grote raampartijen of in een veranda is er geen uitzetting of inkrimping van een Quick-Step Livyn vloer!

QuickStep PVC laten leggen?

Wanneer u een QuickStep Livyn Balance of QuickStep Livyn Ambient PVC vloer bij ons koopt kunt u er ook voor kiezen om deze vloer professioneel door ons te laten leggen (inclusief egaliseren en verlijmen). Wij zijn officieel QuickStep dealer en beschikken over zeer ervaren vloeren leggers die uw QuickStep Livyn PVC vloer kunnen plaatsen.

De QuickStep Livyn pvc vloeren zijn bij ons te bekijken in onze nieuwe showroom te Kootstertille (Friesland).

FredParket.nl levert en plaatst QuickStep Livyn PVC vloeren door heel Nederland!