VivaFloors PVC vloeren

Vivafloors PVC vloeren maakt het voor u een stuk eenvoudiger om een goede keuze te maken.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. VivaFloors Pvc levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”.

VivaFloors PVC vloeren heeft onderstaande serie’s in het programma:

  • Vivafloors Eiken en Naaldhout met 0.3mm toplaag
    zijn mooie brede stroken met een 0.3mm slijtlaag en 2mm dik. De VivaFloors 0.3mm PVC stroken hebben géén v-groef.
  • Vivafloors Eiken en Naaldhout met 0.55mm toplaag
    is ook een mooie breedstrook maar dan 2.5mm dik met 0.55mm slijtlaag met vellingkant rondom. Veelal is dezelfde kleur ook leverbaar in de Select uitvoering en andersom. Zodoende kunt u er voor kiezen om een iets goedkopere uitvoering op de bovenverdieping of zolder te laten leggen en voor de woonkamer/keuken de zwaardere kwaliteit PVC vloer.
  • Vivafloors PVC Tegels Betonlook met 0.55mm toplaag
    mooie betonlook PVC tegels zonder v-groef. De tegels zijn 91.44cm x 45.72cm x 2.5mm.

Bekijk alle VivaFloors PVC vloeren in onze webshop en bereken direct de scherpste prijs inclusief egaliseren en leggen!

VivaFloors PVC ‘0.3’ vloeren dryback:

Vivafloors Eiken Visgraat

Visgraat PVC van Vivafloors

VivaFloors PVC vloeren kunnen ook met een biesje worden gelegd. Zoals hier de VivaFloors VW4202L Balance VW4202L Nature Pine XL

VW4202L Vivafloors Naaldhout PVC met bies

VivaFloors PVC vloer Select Nature Oak VW2026

VivaFloors Eiken 0.3mm VW2026

FredParket.nl levert en plaatst VivaFloors PVC vloeren door heel Nederland. En dat voor de scherpste prijs!

Zo betaalt u bij ons geen snijverlies maar alleen de netto te leggen m2’s!
Daarnaast hebben we ook nog een hele scherpe prijs voor het egaliseren en verlijmen van de PVC stroken, en worden er geen reis- en/of bezorgkosten gerekend. Bereken snel uw prijs in onze webshop en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Om dit te bewerkstelligen moet Vivafloors alsmede onze dealers zich houden aan strenge voorwaarden. Dat kan alleen als Vivafloors waarmaakt wat we u beloven; u mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak.