(140 producten)

Moduleo Click PVC

We dragen innovatie hoog in het vaandel bij Moduleo. Daarom ontwikkelden we een nog snellere en gemakkelijkere manier om de Moduleo design vloeren te installeren.

Daarbij wordt iedere plank of tegel op een eenvoudige manier rechtstreeks op zijn plaats geklikt. U krijgt een even mooi resultaat als bij een traditionele installatie, maar u kunt wel sneller werken en u hoeft geen lijm te gebruiken. Zowel het Select-, Transform- als het Impress-assortiment wordt met Moduleo®Click aangeboden. Click is verkrijgbaar bij ieder design waar het Click-symbool wordt weergegeven. Click is een ‘zwevende’ vloer. Dit betekent dat de panelen nooit op de ondergrond moeten worden vastgelijmd of op een andere manier bevestigd. 

Lees meer

Moduleo Click PVC vloeren leveren we door heel Nederland en België!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van Click PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.