(104 producten)

QuickStep Click PVC vloeren

QuickStep PVC

QuickStep Click PVC is leverbaar in alle kleuren die ook in de verlijmde uitvoering verkrijgbaar zijn. De series QuickStep Balance (stroken), QuickStep Pulse (lange en brede stroken) en QuickStep Ambient (tegels).

De QuickStep PVC vloeren Ambient, Pulse en Balance zijn nu leverbaar zowel in de glue (verlijmde) als ook in de click en rigid core click uitvoering.

U kunt de QuickStep Click PVC vloeren ook komen bezichtigen in onze showroom. De Quickstep Balance Click is leverbaar in 22 kleuren, de QuickStep Pulse Click is leverbaar in 20 kleuren en de QuickStep Ambient Click is leverbaar in 10 tegel decoren.

Voor zwaar huishoudelijk of commercieel gebruik kunt u de "Click Plus" uitvoering nemen, voor normaal huishoudelijk gebruik is de standaard uitvoering voldoende.

QuickStep Balance, QuickStep Pulse en QuickStep Ambient Click V4(woongebruik klasse 32)
QuickStep Balance, QuickStep Pulse en QuickStep Ambient Click Plus V4(Commercieel gebruik klasse 33)

QuickStep Livyn Balance Click PVC

QuickStep installatie film click

De QuickStep Balance Click en QuickStep Pulse Click PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer. De QuickStep Ambient Click vloeren hebben de uitstraling van een tegel vloer.
Kom naar onze showroom te Kootstertille waar we diverse QuickStep PVC vloeren hebben liggen of neem telefonisch of per email contact met ons op voor meer informatie!

QuickStep Click PVC serie’s

  QuickStep Click Ambient

 • QuickStep Ambient Click V4
  QuickStep Ambient Click PVC 4.5 mm met 0.3mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC tegels ( 2 tegels op 1 plaat ). Afmetingen: 1300x320mm.
 • QuickStep Ambient Click Plus V4
  QuickStep Ambient Click Plus PVC 4.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC tegels ( 2 tegels op 1 plaat ). Afmetingen: 1300x320mm.
 • QuickStep Click Balance

 • QuickStep Balance Click V4
  QuickStep Balance Click PVC 4.5 mm met 0.3mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1251x187mm.
 • QuickStep Balance Click Plus V4
  QuickStep Balance Click Plus PVC 4.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1251x187mm.
 • QuickStep Click Pulse

 • QuickStep Pulse Click V4
  QuickStep Pulse Click PVC 4.5 mm met 0.3mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1510x210mm.
 • QuickStep Pulse Click Plus V4
  QuickStep Pulse Click Plus PVC 4.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1510x210mm.

QuickStep Livyn PVC

Het volledige assortiment van Quickstep Click Ambient, Balance én Pulse collectie zijn 100% stabiel.

Door de aanpassing van onze PVC formulering en een dikkere glasvezel toe te voegen in de vinylbasis, kunnen we met zekerheid zeggen dat de vinylvloer perfect stabiel blijft onder hoge temperatuurschommelingen! Ook bij grote raampartijen of in een veranda is er geen uitzetting of inkrimping van een Quick-Step vloer!

De QuickStep Click pvc vloeren zijn bij ons te bekijken in onze nieuwe showroom te Kootstertille (Friesland).

QuickStep Livyn PVC

Lees meer

QuickStep Click PVC vloeren leveren we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van Click PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.