(101 producten)

Designflooring PVC vloeren

DesignFlooring PVC

Waarom Designflooring PVC?

Designflooring biedt ontwerpen met een keur aan kleuren en structuren, zowel in planken als tegels. Door onze producten in verschillende patronen te leggen, kunt u unieke ontwerpen creëren, zones aanduiden en ruimtes met randafwerking.

Designflooring Rubens
Designflooring Van Gogh
Designflooring Opus
Designflooring Art Select Parquet (visgraat)

Uw ruimte, onze vloer

Waar de ruimte zich ook bevindt, wat het doel ook is, Designflooring PVC biedt een oplossing die aan uw behoeften tegemoet komt. Designflooring is extreem duurzaam en biedt een kosteneffectieve oplossing. Onze producten zijn bestand tegen slijten en vlekken, wat betekent dat ze langer goed blijven dan natuurlijke alternatieven. De hoge antislip waarde van onze PVC vloeren zijn essentieel voor scholen en openbare ruimten. Daarnaast zien onze vloeren er fantastisch uit en geven ze cachet aan iedere ruimte. Onze producten zijn ook hygiënisch en veilig, wat van bijzonder groot belang is in de zorgsector en horeca. Onze PVC vloeren zijn onder meer geschikt voor toepassing in gebouwen voor onderwijs, horeca en recreatie, in woningbouw, in kantoorruimten en in zorginstellingen. De belangrijkste voordelen zijn de hoge antislipwaarde, het design, de duurzaamheid en de gemakkelijke reiniging.

Designflooring Rubens Hout (2mm dik met 0.3mm toplaag)

In de PVC vloer serie van Designflooring Rubens brengen we hout terug tot de kern. Voorzien van een 0.3mm dikke slijtlaag waarop we 12 jaar garantie voor thuisgebruik geven. Het Rubens assortiment geeft u een trendy design tegen een betaalbare prijs.
Rubens KP99 Lime Washed Oak Rubens KP104 Light Worn Oak
Opus WP313 Ignea Opus WP414 Argen Designflooring Opus Hout (2.5mm dik met 0.55mm toplaag)

De PVC vloeren van Designflooring Opus in hout look is een frisse en moderne reeks waarin twee plank formaten zijn opgenomen. De Opus is voorzien van een 0.55mm dikke slijtlaag waarop we 15 jaar garantie voor thuisgebruik geven.
Designflooring Van Gogh (3mm dik met 0.55mm toplaag)

Voor de PVC vloer serie Designflooring Van Gogh hebben we het karakter van echte houten planken gevat in uiteenlopende designs waarmee u uw eigen stijl kunt bepalen. Verfijn uw selectie door kleur, tint en effect te selecteren. Van Gogh heeft klassieke kleuren zoals Beuken, Merbau, Berken en diverse uitvoeringen in Eiken. Deze PVC vloeren zijn voorzien van een 0.55mm dikke slijtlaag waarop we 15 jaar garantie voor thuisgebruik geven.
 
Van Gogh VGW85T French Oak Van Gogh VGW81T Country Oak
Designflooring Art Select Wood (3mm dik met 0.7mm toplaag)

In de PVC vloeren uit de Art Select hebben we onze meest gedetailleerde designs de uitstraling meegegeven van natuurlijke materialen. De  Art Select is voorzien van een 0.7mm dikke slijtlaag waarop we 20 jaar garantie voor thuisgebruik geven. Onze premium Art Select hout serie brengt de natuurlijke schoonheid van echt hout tot leven in uw huis. Door middel van aandacht voor detail en zorgvuldige selectie van de meest mooie en inspirerende natuurlijke houtsoorten. Onze Art Select hout collectie bevat de meest realistische ontwerpen en is voorzien van een natuurlijk reliëf. Alles wat je van een prachtige vloer mag verwachten, en zoveel meer, elk van onze Art Select Woods vertelt zijn eigen verhaal.
Designflooring Art Select Stone (3mm dik met 0.7mm toplaag)

Geïnspireerd en inspirerend; stijlvol en uniek, onze premium Art Select Stone collectie brengt de natuurlijke schoonheid van travertine, marmer, lei en kalksteen tot leven in uw huis. U kunt van onze meest realistische ontwerpen, die worden voorzien van reliëf, verwachten dat zij voldoen aan de unieke patronen en texturen van echt steen. Elk van onze Art Select stenen vertelt zijn eigen verhaal.
Art Select Parquet Auburn Oak AP02 Art Select Oak Premier Dusk Oak HC03 Art Select Travertine Art Select Limestone
Designflooring Palio (2.5mm dik met 0.55mm toplaag)

Ons Palio Gluedown assortiment bevat verschillende stoere kleuren voor de planken en tegels. Van het licht grijze Palmaria tot het inktzwarte Olbia, dit assortiment biedt voor elk wat wils. De Palio Gluedown collectie heeft een garantie van 15 jaar op vloeren in woontoepassingen

.

Palio PVP144 Palio PVT1202 Palio PVP147
Lees meer

Designflooring PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek bregen aan onze winkel.