(4 producten)

Designflooring Art Select Island Limestone PVC Tegels

Art Select Logo

Art Select vloeren: Island Limestone

Creëer het karakter en de schoonheid van echte kalksteen met ons hoogwaardige vloertegelassortiment Island Limestone. Elk design is een natuurgetrouwe reproductie met negen kalksteentegels in neutrale tinten die in een traditioneel Romeins patroon worden geleverd. Ideaal voor grotere ruimtes zoals open keukens, waar u graag een opvallend design wenst te zien, maar waar u ook een praktisch en duurzaam oppervlak nodig hebt om vuil en vlekken op te vangen.

Garantie voor vloeren in woontoepassingen

De Art Select collectie heeft een garantie van 20 jaar op vloeren in woontoepassingen.

De Art Select Island Limestone PVC tegels zijn 915x915mm in wildverband. Dus verschillende afmetingen tegels maken een totaal van 915x915mm. De Art Select Island Limestone PVC tegels hebben een toplaag van maar liefst 0.7mm zodat deze in de meest veeleisende toepassingen geplaatst kan worden. Een eenvoudige manier om uw interieur in een nieuw jasje te steken, is met de tinten van natuurlijke kalksteen. De rijke, organische tinten van onze Art Select Island Limestone-designs stralen zowel rust als weelde uit.

Lees meer

Bij aanschaf van een Designflooring Art Select Island Limestone PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 30m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Designflooring Art Select Island Limestone PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteits producten.