(2 producten)

Designflooring Art Select Parquet Visgraat PVC

Art Select vloeren met houteffect

De houteffecten van Art Select geven uw interieur karakter. Onze meest verfijnde designs zijn met zorg vervaardigd om de natuurlijke materialen die hun inspiratiebron vormen te weerspiegelen. Onze Art Select collectie is ontworpen om het hoofd te bieden aan de zware belasting van drukke huishoudens. De producten splijten en splinteren niet, trekken niet krom, en hebben een niet-poreus, hygiënisch oppervlak dat niet door eten en drinken wordt besmet of aangetast. Ze zien er prachtig uit, dempen geluiden en voelen zacht en warm aan voor uw voeten.

Garantie voor vloeren in woontoepassingen

De Art Select collectie heeft een garantie van 20 jaar op vloeren in woontoepassingen.

Art Select Parquet PVC vloeren van Designflooring. Net als traditionele parketvloeren, de inspiratie voor onze collectie, kunnen onze Art Select Parquet-vloeren in allerlei verschillende patronen worden gelegd om een unieke look te creëren. De opvallende diagonale lijnen van een visgraatpatroon kunnen uw woon- en eetruimte een stijlvolle uitstraling geven. Of in plaats van een traditionele uitstraling kunt u ook een blokdesign of Shaker-stijl voor uw interieur kiezen. Deze strookjes zijn 67mm breed en 228mm lang en uitgevoerd met een vellingkant.

Lees meer

Bij aanschaf van een Designflooring Art Select Parquet visgraat PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Designflooring Art Select Parquet PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteits producten.