(12 producten)

Hebeta Progress Visgraat XL PVC vloeren

Hebeta Progress Visgraat XL PVC

Hebeta Progress Visgraat XL is een schitterende PVC visgraat vloer met strookjes van 61.2cm x 15.3cm x 2.5mm dik met een bijzonder matte PU toplaag van 0.55mm. De Hebeta Progress Visgraat XL stroken zijn voorzien van een 4-zijdige microvelling.

De Hebeta Progress Visgraat XL stroken hebben een register embossing (voelbare structuur die het decor volgt) en door de 0.55mm PU toplaag zeer geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Bovendien is de Hebeta Visgraat XL PVC vloer zeer geschikt voor vloerverwarming met een lage warmte weerstand van slechts 0.02m² K/w

De Hebeta Progress Visgraat XL PVC vloeren zijn supermat!
Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om deze vloer mooi te houden.

Lees meer

Bij aanschaf van een Hebeta Progress Visgraat XL PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Hebeta Progress Visgraat XL PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!