(46 producten)

Designflooring LooseLay

Designflooring LooseLay, is met zijn innovatieve antislip coating, een los legproduct, dat op bijna elke vloer kan worden gelegd. Designflooring LooseLay is perfect voor tijdelijk en permanent gebruik en ideaal voor ruimtes met vloerverwarmingssystemen. Daarnaast is LooseLay buitengewoon geschikt voor het frequent aanpassen van de vloer, het reduceren van geluidsoverdracht naar andere kamers en nog veel meer.
Looselay Longboard-collectie bestaat uit 12 verfijnde en eigentijdse houtdesigns, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op authentieke Europese, Amerikaanse en Australische houtsoorten. Dit exclusieve formaat is 1500mm lang, kan sneller worden gelegd en heeft veel impact in grotere ruimtes.
K-Wave is onze unieke anti-slip coating die het product op zijn plaats houdt. Door de combinatie van gewicht en frictie zorgt het voor een sterke verbinding met de ondervloer.

Designflooring LooseLay PVC 

Is sneller en eenvoudiger te leggen, geschikt voor verhoogde vloeren, eenvoudig en goedkoop te repareren, geschikt om bovenop de meeste bestaande harde vloeren te worden gelegd, met weinig of geen lijm te leggen bij de meeste toepassingen en 100% recyclebaar.

Snelle installatie van Looselay vloeren

Snel en eenvoudig te leggen

Er is slechts een vlakke, gladde, stofvrije ondervloer nodig om te kunnen beginnen met leggen van uw Designflooring Looselay PVC vloer. Het is geweldig, omdat het over de meeste bestaande harde vloeren heen kan worden gelegd.

 

Stroken apart te vervangen

Individueel te vervangen

Mocht je een deel moeten vervangen, kun je eenvoudig de plank of tegel verwijderen en een nieuwe plaatsen.

 

Voelt warm aan

Voelt warm aan

Designflooring Looselay voelt zachter en warmer aan dan natuurlijke houten en stenen vloeren. Voor extra warmte kan deze gelegd worden over vloerverwarming.

 

Is 100% recyclebaar

100% recyclebaar

Zoals de naam al zegt, heb je geen lijm* nodig. Dit betekent dat LooseLay 100% recyclebaar is. Je kunt de vloer zelfs verplaatsen naar een andere kamer in huis!

 

Is stil

Akoestische eigenschappen

Onze innovatieve coating absorbeert geluid, waardoor Looselay perfect is voor ruimtes waar je het geluidsniveau wilt verminderen, zoals speelkamers, slaapkamers en garage/loft-omvormingen, zonder dat een ondervloer nodig is.

 

Duurzaam

Duurzaam

Met een garantie van 15 jaar ben je er zeker van, dat jouw vloer jarenlang meegaat. In tegenstelling tot echt hout of steen, zal het niet splijten, splinteren of kromtrekken.

 

Gemakkelijk schoon te maken

Onderhoudsgemak

Alle Designflooring-vloeren zijn makkelijk  schoon te maken. Je hebt alleen een zachte borstel nodig om het losse vuil te verwijderen en een dweil met warm water en een oplossing van Designflooring Clean.

* Voor sommige toepassingen kan een vloerlijm nodig zijn; raadpleeg hiervoor de leginstructies.

K-Wave is onze unieke anti-slip coating die het product op zijn plaats houdt. Door de combinatie van gewicht en frictie zorgt het voor een sterke verbinding met de ondervloer.

Lees meer

Designflooring Looselay PVC vloeren leveren we door heel Nederland!

Designflooring Looselay PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. U betaalt bij ons alleen de netto te leggen m2's en krijgt het snijverlies er gratis bij.

Vraag een offerte aan voor Designflooring Looselay PVC en ontvang onze scherpste prijs!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van Losleg PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!