(4 producten)

Therdex PVC vloeren

Therdex PVC

Therdex PVC heeft een heel ruim assortiment aan PVC vloeren. Of het nu voor huishoudelijk gebruik of commercieel gebruik is, Therdex heeft er een PVC vloer voor in het assortiment.

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op ons op!~

Therdex Herringbone 7001

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Het geheim van de Therdex vloeren.

De 10 Therdex voordelen:

2. bio weekmakers (ftlaatvrij)
3. onderhoudsarm
4. lange levensduur
5. toepasbaar in vochtige ruimte
6. geschikt voor vloerverwarming
7. geen streepvorming
8. aangename loop-geluidsdemping
9. harde, matte PU-beschermingslaag
10. maar liefst 15 jaar garantie

Therdex Exclusive PVC

Registered Embossed PVC

De term registered embossed komt nogal eens voor bij Therdex. Dit staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Vraag de stalen gratis aan en voel en beleef hoe natuurgetrouw een Therdex vloer is.

Therdex Exclusive 9- series

Therdex heeft het assortiment verdeeld in de volgende serie's:

 • Therdex PVC series:

  Therdex Basic
  PVC stroken van 121.9x22.8cm van 2mm dik met 0.3mm slijtlaag. Geschikt voor slaapkamers, overloop en zolder.

  Therdex Regular
  PVC stroken van 121.9x22.8cm van 2.5mm dik en met 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

  Therdex Premium
  PVC stroken van 121.9x22.8cm van 2.5mm dik en met 0.55mm slijtlaag voorzien van Register Embossing (structuur volgt exact het decor zodat je een noest niet alleen ziet maar ook kunt voelen). Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

  Therdex Originals
  Lange PVC stroken van 151.7x22.8cm van 2.5mm dik en met 0.55mm slijtlaag voorzien van Register Embossing (structuur volgt exact het decor zodat je een noest niet alleen ziet maar ook kunt voelen). Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

  Therdex XstraLong
  Extra lange PVC stroken van 182.9x22.8cm van 3mm dik met 0.55mm slijtlaag voorzien van Register Embossing (structuur volgt exact het decor zodat je een noest niet alleen ziet maar ook kunt voelen). Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

  Therdex Herringbone Regular (visgraat)
  Visgraat PVC stroken van 60.96x15.25mmm van 2.5mm dik met 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

  Therdex Herringbone Premium (visgraat)
  Visgraat PVC stroken van 60.96x15.25mmm van 2.5mm dik met 0.55mm slijtlaag voorzien van Register Embossing (structuur volgt exact het decor zodat je een noest niet alleen ziet maar ook kunt voelen). Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

  Therdex Stone
  PVC tegels van 2.5mm dik met 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. De Therdex Stone PVC tegels zijn er in 100x100cm, 50x50cm, 91.44x91.44cm en 91.44x45.72cm.

Fredparket.nl is dealer van Therdex PVC vloeren en leveren en leggen door heel Nederland! Laat uw gewenste Therdex vloer professioneel leggen door één van onze ervaren leggers. Als afwerking kunnen we ook witte MDF plinten en deurmat voor u plaatsen. Tevens is het mogelijk om een trap te renoveren met Therdex PVC.

Lees meer

Therdex PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek bregen aan onze winkel.