(5 producten)

Moduleo Impress Sierra Oak XL PVC

De Moduleo Impress Sierra Oak XL zijn planken van 1498x241x2.5mm met 0.55mm slijtlaag. Prachtig precisiewerk. Dat is Moduleo Impress Sierra Oak XL. Het unieke ‘Embossed in register’-procedé geeft de deze vloeren een ongekend realisme. De diepdruk stemt overeen met het reliëf in het oppervlak en volgt perfect de lijnen en knopen van het hout. Elk detail van het houtdessin wordt extra geaccentueerd en tot leven gebracht. De karaktervolle rijkdom van de natuur op een impressionante manier in een realistisch plaatje geperst.

Lees meer

Gratis snijverlies bij Moduleo Impress Sierra Oak XL PVC vloer!

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor Moduleo Impress Sierra Oak XL PVC en we sturen u per email onze scherpste prijs. U betaalt bij ons alleen het netto te leggen aantal m² (bij vloeren groter dan 30m2). Dit scheelt al snel tientallen euro's. U hoeft alleen het netto te leggen aantal m² op te geven en de ondergrond soort te kiezen. Het snijverlies is voor onze rekening! Onze prijs is inclusief primeren, egaliseren, schuren, stofzuigen en verlijmen van de PVC stroken. Inclusief alle benodigde materialen zoals: Primer, Egaline en Lijm.

We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten van UZIN.

Bij plavuizen ondergrond wordt de vloer ontvet en voorbehandeld met carbon primer waarna er geëgaliseerd kan worden.
Indien u een houten ondergrond heeft, leggen we eerst PE folie met daarop Jumpax ondervloerplaten. Daarop kan de Moduleo Impress Sierro Oak XL PVC vloer worden verlijmd.