(14 producten)

Moduleo Parquetry visgraat

Designvloeren met het populaire visgraatpatroon. Voor wie op zoek is naar een geraffineerde parketlook of de grandeur van weleer met alle voordelen van luxevinyl.

Moduleo Parquetry visgraat vloeren

Deze visgraatvloeren hebben een afmeting van 63.2cm x 15.8cm. Alle vloeren zijn desgewenst ook met band (brede kantstrook in dezelfde kleur) en bies (zwart) te voorzien.

Parquetry vloeren professioneel laten leggen

Wij kunnen uw Moduleo Parquetry visgraatvloer ook voor u leggen. Vul het netto aantal m2's in en u krijgt direct een richtprijs te zien incl. egaliseren en visgraat gelegd. Wilt u ook witte MDF plinten laten plaatsen, dan kunt u dat ook ingeven. Een eventuele band en bies kunt u opgeven door in het tekst veld de omtrek te vermelden. Verzend de aanvraag en u krijgt binnen 24 uur onze uitgewerkte offerte per email teruggestuurd.

Lees meer

Wanneer u een Moduleo Parquetry Visgraat PVC vloer bij ons koopt, betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Moduleo Parquetry Visgraat PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteits producten.