(13 producten)

Moduleo Select

combineert het natuurlijke uitzicht van steen en hout met de duurzaamheid van vinyltechnologie. De vloeren zijn slijtvast, dankzij hun beschermlaag van Protectonite® PU. Moduleo Select is vochtbestendig en dus ideaal voor keukens en badkamers en bovendien makkelijk schoon te maken.De mooie, duurzame collectie Moduleo Select PVC vloeren zijn ideaal voor elke ruimte van de gezinswoning. Moduleo Select presteert perfect in de meest veeleisende omgevingen en krijgt ook nog eens 15 jaar garantie mee. Vraag online vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u onze scherpste prijs voor een Moduleo Select PVC vloer inclusief egaliseren en verlijmen!

Wij kunnen uw Moduleo Select PVC vloer voordelig voor u leggen!

Ontvang onze scherpste prijs door een geheel vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen voor Moduleo Select PVC inclusief egaliseren en leggen! U kunt natuurlijk ook alleen de Moduleo Select PVC vloer kopen en zelf leggen. Vink in dat geval 'alleen materiaal' aan en we sturen u onze scherpste aanbieding per email toe.

Lees meer

Zoekt u de goedkoopste professional voor het installeren van Moduleo Select PVC vloer?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor Moduleo Select PVC en we sturen u per email onze scherpste prijs. U betaalt bij ons alleen het netto te leggen aantal m². Dit scheelt al snel tientallen euro's. U hoeft alleen het netto te leggen aantal m² op te geven en de ondergrond soort te kiezen. Het snijverlies is voor onze rekening! Onze prijs is inclusief primeren, egaliseren, schuren, stofzuigen en verlijmen van de PVC stroken. Inclusief alle benodigde materialen zoals: Primer, Egaline en Lijm.

We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten.