(4 producten)

Beautifloor Regione Click PVC (HDF Drager)

Beautifloor Regione heeft een extra dikke vinyl toplaag welke is voorzien van een synchroonlopende structuur, waardoor de vloer bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. De planken van de Beautifloor Regione hebben een breedte van 23 cm. Deze click pvc vloeren op HDF drager hebben tevens een geluiddempende werking van maar liefst 14 Decibel (dB). Tel daar het eenvoudige onderhoud en het comfort bij op en u heeft de ideale vloer gevonden.

Lees meer

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor Beautifloor Regione Click PVC op HDF drager met kurk onderlaag en we sturen u per email onze scherpste prijs.

U hoeft alleen het netto te leggen aantal m² op te geven. Het snijverlies is voor onze rekening! U betaalt bij ons alleen het netto aantal m². Dit scheelt al snel tientallen euro's.

Vergeet niet dat click-pvc op een geschikte ondervloer gelegd moet worden. Deze kunt u eenvoudig vinden op onze site vinden.

Een click-pvc vloer op HDF drager met kurk onderlaag wordt zwevend gelegd. Houdt daarom rekening met een uitzettingsvoeg van ongeveer 1cm welke afgewerkt moet worden door een plakplint of muurplint. Ook deze plinten kunt u eenvoudig toevoegen aan de offerte aanvraag.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!