(11 producten)

Designflooring Rigid Core voordelen

Onze Rigid Core vloercollecties hebben alle voordelen van Designflooring: een mooie, realistische look, onderscheidende texturen en een enorm scala aan kleuren, stijlen en tinten om uit te kiezen. Palio Core en Korlok hebben echter ook een aantal extra voordelen: ze zijn eenvoudig te plaatsen, snel te installeren en bieden meer flexibiliteit als het gaat om tijdelijke vloeren en het verminderen van geluidsoverdracht van kamer naar kamer.

Designflooring Rigid Core click PVC

Wat is Rigid Core?

Rigid Core is een zwevende vloer met kliksluiting. De robuuste, snel vergrendelende constructie met ingebouwde akoestische schuimlaag zorgt ervoor dat onvolkomenheden in de ondergrond verborgen blijven, waardoor het perfect is om over vloerplaten, plavuizen of parketvloeren te leggen. Het heeft ook de duurzame en waterdichte kwaliteiten van luxe vinyl.

Wat is Designflooring Rigid Core PVC

Wat is Designflooring Palio Core?

Palio Core biedt een dikte van 6,5 mm, inclusief een ingebouwde schuimlaag, om de overdracht van geluid naar onderliggende kamers met maximaal 19 dB te verminderen. Met een 2G-bevestigingssysteem zorgt Palio Core voor een snelle installatie met alle voordelen die u gewend bent van de pvc-producten van Designflooring.

Designflooring Acoustische EigenschappenAkoestische eigenschappen (19dB)
Korlok of Palio Core heeft 11dB demping dus geschikt voor appartementen

Palio Core click-verbinding2G klikmechanisme

G2 kliksysteem

Palio Core is snel en eenvoudig te leggenSnel en eenvoudig te installeren

Snel en eenvoudig te plaatsen

Designflooring Palio Core kan over oneffen ondergrond gelegd worden.Plaatsing over oneven vloeren

Kan over oneffen ondergrond geplaatst worden
Lees meer