Gelasta Rigid Core Tile Beton Grey 8800

Onze prijs: € 42,95

Productomschrijving

Rigid Core Tile 8800 Beton Grey is een bruin/grijze click PVC tegel met aangehecht kurk onderlaag. De Rigid Core Tile 8800 van Gelasta kan zo gelegd worden zonder te acclimatiseren! 

De Rigid Core Tile 8800 kan over plavuizen / tegels, beton en hout worden gelegd.

Bovendien is de Rigid Core Tile 8800 Beton Grey waterbestendig, krasvast, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling!

Overige kleuren binnen deze serie


Gelasta Rigid Core Tile

Waterproof, zonlichtbestendig en gebruiksvriendelijker dan ooit. We hebben bewezen dat de Rigid Core Tile de beste vloer in zijn soort is.
14 karaktervolle nieuwe kleuren
Met liefst veertien nieuwe kleuren in houtlook en tegel biedt Rigid Core XL nu een nog diverser assortiment: van Beton Grey tot Natural Stone Antra en van Callisto Smoked tot Pluto Brown. De natuurgetrouwe uitstraling van alle veertien nieuwe decoren is ongeëvenaard.

Tegeldecoren en Register Embossing toplaag
De uitgebreide collectie beschikt over drie tegeldecoren (61,5 x 61,5 cm) en houtdecoren met een natuurgetrouwe toplaag. Op vier houtdecoren is een register embossing toplaag aangebracht.
100% waterproof
Een ongelukje zit in een klein hoekje. Iedereen stoot weleens een glas om. En het eerste kind dat nooit morst of drupt moet nog geboren worden. Voor een Rigid Core XL-vloer is dat geen enkel probleem. Sterker nog: Rigid Core XL is zelfs geschikt voor natte ruimtes en de badkamer.

Temperatuur- en zonlichtbestendig
Het vrij van schadelijke stoffen geproduceerde Rigid Core XL geniet van de zon en schrikt niet van warmte of kou. De nieuwe generatie clickvloer is ijzersterk. Hierdoor kan hij prima tegen wisselende temperaturen of een dagelijkse portie zonlicht. Zelf op lange termijn treedt er geen kiervorming op. Dit maakt Rigid Core XL de eerste vloer die zelfs in de serre gelegd kan worden.

Hoge druk- en krasbestendigheid
Een woning is geen museum. Rigid Core XL is ontwikkeld voor het dagelijkse gebruik en in alle omstandigheden bestand tegen druk en krassen. Kom maar op met die ravottende kinderen en grote visites.
Ongeëvenaarde krachtpatser
Rigid Core XL is een krachtpatser. De clickvloer is ontwikkeld en geproduceerd om lang mee te gaan. Heel lang. Met dank aan een oersterke basis. De kern is luchtvrij, bevat geen weekmakers en heeft een hoog gehalte aan kalksteen. Uit alle testen blijk dat Rigid Core Xl drie keer stijver is dan standaard PVC. En het clicksysteem twee keer sterker dan standaard click PVC. Dit maakt onze Rigid Core XL de beste in de markt.

Uniek geluiddempend effect
Weinig zaken zo irritant als een vloer die bij elke aanraking veel lawaai maakt. Daarom bestaat één millimeter van de totaalvloer uit kurk. Hierdoor heeft Rigid Core XL een uniek sterk geluiddempend effect. Wel zo prettig voor de klant zelf en de buren.

Geen dilatatievoeg meer
Rigid Core XL heeft een doorleg tot 400 m². Hierdoor kan een complete verdieping voorzien worden van een vloer zonder dilatatievoeg. Dit maakt de nieuwe generatie clickvloer meteen geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.
Leggen zonder te egaliseren
Voor het leggen van Rigid Core XL is geen ondervloer nodig. Vloer en ondervloer vormen één geheel. Ook handig: egaliseren is niet langer een must als er een vlakke en drukbestendige basisvloer aanwezig is. Dit maakt het ook mogelijk om Rigid Core XL direct over een bestaande vloer te leggen.

Acclimatisatie overbodig
Haast met de vloer leggen? Dan is Rigid Core XL de juiste oplossing. Waar andere vloeren vaak eerst moeten acclimatiseren voor de installatie, kan Rigid Core XL meteen worden gelegd. Wel zo handig toch? 

Rigid Core Tile is de nieuwe generatie click PVC vloeren. Rigid Core Tile vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core Tile (5 mm dik) heeft een prachtige betonlook uitstraling. Rigid Core Tile (61,50 x 61,50 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst nu in drie verschillende decoren en uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm!


Kenmerken

 • Rigid click PVC
 • Tegel
 • 4V groef
 • Lengte: 61mm
 • Breedte: 61mm
 • Dikte: 5mm
 • Pakinhoud: 2.27m2
 • Kleur: Bruin-Grijs

Bijzonderheden

 • Slijtlaag: 0.55mm
 • Niet geschikt
 • Garantie: 25 jaar
 • Vloerverwarming: Ja
 • Vloerkoeling: Ja

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!