Gelasta Rigid Core Tile Natural Stone Antra 8802

Onze prijs: € 42,95

Productomschrijving

Rigid Core Tile 8802 Natural Stone Antra is een antraciet/zwarte click PVC tegel met aangehecht kurk onderlaag. De Rigid Core Tile 8802 van Gelasta kan zo gelegd worden zonder te acclimatiseren! 

De Rigid Core Tile 8802 kan over plavuizen / tegels, beton en hout worden gelegd.

Bovendien is de Rigid Core Tile 8802 Natural Stone Antra waterbestendig, krasvast, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling!

Overige kleuren binnen deze serie


Gelasta Rigid Core Tile

Waterproof, zonlichtbestendig en gebruiksvriendelijker dan ooit.
Rigid Core Tile is de nieuwe generatie click PVC vloeren. Rigid Core Tile vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core Tile (5 mm dik) heeft een prachtige betonlook uitstraling. Rigid Core Tile (61,50 x 61,50 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst nu in drie verschillende decoren en uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm!
Rigid Core vloeren van Gelasta
Gelasta Rigid Core kwaliteit voor scherpe prijs


Gelasta Rigid Core TegeldecorenDe uitgebreide collectie beschikt over drie tegeldecoren (61,5 x 61,5 cm).
Gelasta Rigid Core is duurzaam
100% waterproof
Een ongelukje zit in een klein hoekje. Iedereen stoot weleens een glas om. En het eerste kind dat nooit morst of drupt moet nog geboren worden. Voor een Rigid Core Tile vloer is dat geen enkel probleem. Sterker nog: Rigid Core Tile is zelfs geschikt voor natte ruimtes en de badkamer.

Temperatuur- en zonlichtbestendig
Het vrij van schadelijke stoffen geproduceerde Rigid Core Tile geniet van de zon en schrikt niet van warmte of kou. De nieuwe generatie clickvloer is ijzersterk. Hierdoor kan hij prima tegen wisselende temperaturen of een dagelijkse portie zonlicht. Zelf op lange termijn treedt er geen kiervorming op. Dit maakt Rigid Core Tile de eerste vloer die zelfs in de serre gelegd kan worden.

Hoge druk- en krasbestendigheid
Een woning is geen museum. Rigid Core Tile is ontwikkeld voor het dagelijkse gebruik en in alle omstandigheden bestand tegen druk en krassen. Kom maar op met die ravottende kinderen en grote visites.
Gelasta Rigid Core is innovatief
Ongeëvenaarde krachtpatser
Rigid Core Tile is een krachtpatser. De clickvloer is ontwikkeld en geproduceerd om lang mee te gaan. Heel lang. Met dank aan een oersterke basis. De kern is luchtvrij, bevat geen weekmakers en heeft een hoog gehalte aan kalksteen. Uit alle testen blijk dat Rigid Core drie keer stijver is dan standaard PVC. En het clicksysteem twee keer sterker dan standaard click PVC. Dit maakt de Gelasta Rigid Core de beste in de markt.

Uniek geluiddempend effect
Weinig zaken zo irritant als een vloer die bij elke aanraking veel lawaai maakt. Daarom bestaat één millimeter van de totaalvloer uit kurk. Hierdoor heeft Rigid Core Tile een uniek sterk geluiddempend effect. Wel zo prettig voor de klant zelf en de buren.

Geen dilatatievoeg meer
Rigid Core Tile heeft een doorleg tot 400 m². Hierdoor kan een complete verdieping voorzien worden van een vloer zonder dilatatievoeg. Dit maakt de nieuwe generatie clickvloer meteen geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.
Gelaste Rigid Core is eenvoudig te leggen
Leggen zonder te egaliseren
Voor het leggen van Rigid Core is geen ondervloer nodig. Vloer en ondervloer vormen één geheel. Ook handig: egaliseren is niet langer een must als er een vlakke en drukbestendige basisvloer aanwezig is. Dit maakt het ook mogelijk om direct over een bestaande vloer te leggen.

Acclimatisatie overbodig
Haast met de vloer leggen? Dan is Gelasta Rigid Core de juiste oplossing. Waar andere vloeren vaak eerst moeten acclimatiseren voor de installatie, kan Gelasta Rigid Core Tile meteen worden gelegd. Wel zo handig toch?
Alle voordelen van Gelasta Rigid Core click PVC

Kenmerken

 • Rigid click PVC
 • Tegel
 • 4V groef
 • Lengte: 61mm
 • Breedte: 61mm
 • Dikte: 5mm
 • Pakinhoud: 2.27m2
 • Kleur: Antraciet-Zwart

Bijzonderheden

 • Slijtlaag: 0.55mm
 • Niet geschikt
 • Garantie: 25 jaar
 • Vloerverwarming: Ja
 • Vloerkoeling: Ja