(10 producten)

Gelasta Rigid Core XL

Rigid Core XL is de nieuwe generatie click PVC vloeren. Rigid Core XL vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core XL (5 mm dik) heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Je voelt zelfs de houtnerven. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer. Rigid Core XL (151,30 x 22,30 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst nu al in acht verschillende decoren en uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm! Rigid Core XL is de nieuwe generatie click vloer met een basis die sterker is dan ooit. Bij het ontwikkel- en productieproces staat alles in het teken van kwaliteit. Rigid Core XL is bijvoorbeeld luchtvrij, de kern bevat geen weekmakers en heeft een hoog gehalte aan limestone. Rigid Core XL (4 zijdige V-groef) heeft een natuurlijke uitstraling, is makkelijk in het onderhoud en leggen is een fluitje van een cent. Al was het maar omdat geen ondervloer nodig is. Vloer en ondervloer vormen één geheel. Ook handig: egaliseren is niet langer een must. Voor Rigid Core XL is een bewerkbare vloer voldoende. Uniek is dat één millimeter van de totaalvloer bestaat uit kurk. Dat heeft een sterk dempend effect. De nieuwe generatie click vloer is geschikt voor elke ruimte in huis. Rigid Core XL heeft een doorleg tot vierhonderd vierkanter meter, waardoor een complete verdieping voorzien kan worden van een vloer zonder dilatatievoeg.

Waterproof, zonlichtbestendig en gebruiksvriendelijker dan ooit.
Rigid Core XL is de nieuwe generatie click PVC vloeren. Rigid Core vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core Core is slechts 5 mm dik. Rigid Core XL (1513 x 223mm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst in diverse verschillende decoren en uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm!
Rigid Core XL vloeren van Gelasta
Gelasta Rigid Core XL kwaliteit voor scherpe prijs


Gelasta Rigid Core XL decorenDe uitgebreide collectie beschikt over drie 18 houtlook decoren.
Gelasta Rigid Core is duurzaam
100% waterproof
Een ongelukje zit in een klein hoekje. Iedereen stoot weleens een glas om. En het eerste kind dat nooit morst of drupt moet nog geboren worden. Voor een Rigid Core XL vloer is dat geen enkel probleem. Sterker nog: Rigid Core XL is zelfs geschikt voor natte ruimtes en de badkamer.

Temperatuur- en zonlichtbestendig
Het vrij van schadelijke stoffen geproduceerde Rigid Core XL geniet van de zon en schrikt niet van warmte of kou. De nieuwe generatie clickvloer is ijzersterk. Hierdoor kan hij prima tegen wisselende temperaturen of een dagelijkse portie zonlicht. Zelf op lange termijn treedt er geen kiervorming op. Dit maakt Rigid Core XL de eerste vloer die zelfs in de serre gelegd kan worden.

Hoge druk- en krasbestendigheid
Een woning is geen museum. Rigid Core XL is ontwikkeld voor het dagelijkse gebruik en in alle omstandigheden bestand tegen druk en krassen. Kom maar op met die ravottende kinderen en grote visites.
Gelasta Rigid Core is innovatief
Ongeëvenaarde krachtpatser
Rigid Core XL is een krachtpatser. De clickvloer is ontwikkeld en geproduceerd om lang mee te gaan. Heel lang. Met dank aan een oersterke basis. De kern is luchtvrij, bevat geen weekmakers en heeft een hoog gehalte aan kalksteen. Uit alle testen blijk dat Rigid Core drie keer stijver is dan standaard PVC. En het clicksysteem twee keer sterker dan standaard click PVC. Dit maakt de Gelasta Rigid Core de beste in de markt.

Uniek geluiddempend effect
Weinig zaken zo irritant als een vloer die bij elke aanraking veel lawaai maakt. Daarom bestaat één millimeter van de totaalvloer uit kurk. Hierdoor heeft Rigid Core XL een uniek sterk geluiddempend effect. Wel zo prettig voor de klant zelf en de buren.

Geen dilatatievoeg meer
Rigid Core XL heeft een doorleg tot 400 m². Hierdoor kan een complete verdieping voorzien worden van een vloer zonder dilatatievoeg. Dit maakt de nieuwe generatie clickvloer meteen geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.
Gelaste Rigid Core is eenvoudig te leggen
Leggen zonder te egaliseren
Voor het leggen van Rigid Core is geen ondervloer nodig. Vloer en ondervloer vormen één geheel. Ook handig: egaliseren is niet langer een must als er een vlakke en drukbestendige basisvloer aanwezig is. Dit maakt het ook mogelijk om direct over een bestaande vloer te leggen.

Acclimatisatie overbodig
Haast met de vloer leggen? Dan is Gelasta Rigid Core de juiste oplossing. Waar andere vloeren vaak eerst moeten acclimatiseren voor de installatie, kan Gelasta Rigid Core XL meteen worden gelegd. Wel zo handig toch?
Alle voordelen van Gelasta Rigid Core click PVC
Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor Gelasta Rigid Core XL click PVC, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m2's in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.

TECHNISCHE GEGEVENS

Productinformatie
Gebruiksklasse34
Totale dikte5 mm (incl. 1 mm kurk backing)
Slijtlaag0,55 mm
Garantie huishoudelijk gebruik25 jaar
Garantie commercieel gebruik10 jaar
Afwerking toplaagNatuurgetrouwe houtstructuur
V-Groef4-zijdig
ClicksysteemDrop Lock
Afmeting paneel151,30 x 22,30 cm
Pakinhoud2,36 m²
VloerverwarmingGeschikt
Aantal panelen per pak7 stuks
Aantal pak per pallet54
Testresultaten
BrandklasseBfl-S1
AntislipDS
SlipweerstandR9
Warmtedoorlaatweerstand R0,03 m² K/W
Thermische isolatie0,173 W/(m.k.)
Dimensionele stabiliteit<0,01%
Restindruk0,03 mm
FormaldehydeklasseEO
Lichtechtheid>6
Sterkte click verbindingLange zijde > 6,3 KN/m
Sterkte click verbindingKorte zijde > 5,4 KN/m

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!