(2 producten)

Therdex Chevron XL Rigid Click

De click PVC vloer Therdex Chevron XL click is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien eenvoudig zelf te leggen. De Chevron XL Click vloeren zijn 121.3 x 22.5cm en hebben een aangehechte ondervloer en kunnen geïnstalleerd worden op vrijwel elke stabiele en vlakke ondergrond zoals, plavuizen, anhdriet-, zand-cement dekvloer of houten vloer. Het is een sterke vormvaste vloer die makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor veel belopen ruimtes.

Chevron XL Click PVC

De Therdex Chevron XL click is leverbaar in 2 kleuren. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De stroken zijn 1213x225x6mm.

Lees meer

Bij aanschaf van een Therdex Chevron XL Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Ambiant Avanto Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!