(47 producten)

TFD PVC vloeren

TFD PVC vloeren

Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Een sfeervolle vloer voor uw project of woning. Dan is het PVC van TFD het product voor u! TFD PVC vloeren combineert een hoge kwaliteit, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0.7mm. Deze zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik. Ook zijn er TFD PVC vloeren van 2mm dikte met 0.3mm toplaag en 2.5mm dikke TFD PVC vloeren met 0.55mm toplaag in het assortiment.

Collectie TFD FredParket.nl

TFD PVC vloeren (Dryback):

 • TFD Style 3.0mm
  Eigenschappen: 1219x228x3,0mm met 0.70mm slijtlaag en 4 zijdige vellingkant
 • TFD Style Register
  Eigenschappen: 1219x228x3.0mm met 0.70mm slijtlaag en 4 zijdige vellingkant
 • TFD Style Stone
  Eigenschappen 610x305x3mm met 0.70mm slijtlaag en 4 zijdige vellingkant
 • TFD Style Pro
  Eigenschappen 1219x228x2.5mm met 0.55mm slijtlaag en 4 zijdige vellingkant
 • TFD Style Pro Sharon
  Eigenschappen 914x457x2.5mm met 0.55mm slijtlaag en 4 zijdige vellingkant

 • TFD Ossis Visgraat (nieuw!)
  Eigenschappen 610x101x2.5mm met 0.55mm slijtlaag en 4 zijdige vellingkant

Ruim aanbod aan TFD PVC vloeren:

TFD vloeren in de horeca

Iedere ondernemer kent maar al te goed het belang van een goede vloer. En eenmaal gelegd is het niet zo maar weer te veranderen. Bovendien vragen de droge, vochtige en natte ruimtes ieder een andere aanpak. Qua sfeer maar ook qua functionaliteit. TFD met 0.7mm slijtlaag vloeren zijn uitermate geschikt voor de veeleisende klant. Zo worden onze vloeren veel gebruikt in de horeca, winkels, openbare gebouwen en kantines.

TFD PVC vloeren inclusief leggen.

Wij kunnen uw TFD PVC vloer compleet gelegd aanbieden. In onze webshop kunt u eenvoudig uitrekenen wat onze beste prijs voor uw vloer is. U ziet direct de totaal prijs! Deze prijs is inclusief egaliseren en verlijmen van de PVC vloer! Bovendien krijgt u het snijverlies van ons er gratis bij!

Lees meer

TFD PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek bregen aan onze winkel.