Verticale jaloezien

Van zakelijk koel tot gezellig warm. Multi Raamdecoratie verticale jaloezieën zijn functioneel, decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling.
Verticale jaloezieën zijn geschikt voor deuren, ramen, schuifpui, erkers of toog in een woon- , slaapkamer of in kantoor- en winkelruimte.
De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen.Verticale jaloezieën kunnen bijna overal toegepast worden. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie, in ieder interieur, voor de “finishing touch”.
Lamellen
De lamellen zijn leverbaar in breedtes 52, 70, 89 en 127 mm, in meer dan 450 kleuren en dessins in stof, PVC en aluminium.

Bediening

Het kantelen van de lamellen geschiedt met een vrijhangende kunststof tuimelketting. Openen en sluiten van het pakket gaat met behulp van een trekkoord met koordgewicht.
Bediening en pakketpositie kunnen in de volgende variaties worden uitgevoerd.

  • Pakket links: bediening links of rechts
  • Pakket rechts: bediening links of rechts
  • Pakket links en rechts: bediening links of rechts
  • Pakket midden: bediening links of rechts
  • Pakket links en rechts: bediening links of rechts

Montage

De verticale jaloezieën worden gemonteerd door middel van een montageclip voor plafondplaatsing. Verstelbare wandsteunen zijn tegen meerprijs leverbaar.

Rails

Geëxtrudeerd en geanodiseerd aluminium profiel 45 × 25 mm met een mooi afgeschuinde platte 25mm hoge rails . Standaard in blank aluminium of wit gemoffelde kleur. De breedte van de loopwagens is 8 mm, waardoor het lamellenpakket zo klein mogelijk is. Voorzien van smalle uitneembare runners, die gemakkelijk zijn te vervangen zonder demontage van de rails en lamellen