Tapijt

Op zoek naar het juiste tapijt voor  in uw winkel of de beste kwaliteit voor uw woning of kantoor?
Die vindt u bij FredParket.nl. Wij leveren en leggen mooi, duurzaam en betaalbaar tapijt voor woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen.

BOUCLÉ EN FRISÉ TAPIJT

Bouclé en Frisé zijn daarbij belangrijke soorten. Bouclé vloerbedekkingen zijn bijzonder duurzaam en geschikt voor bijna alle ruimten in woningen. Het kan tegen een stootje!. Gemaakt om lang mee te gaan. Ideaal voor de hal of de slaapkamer, maar ook geschikt voor kantoren.  Wij hebben bouclé vloerbedekking met zowel polyamide als polipropyleen garens. Op 400 en 500 cm breedte. Bouclé kenmerkt zich door een structuur met lussen.

Ook Frisé tapijt gaat lang mee en is bovendien makkelijk in het onderhoud. Frisé vloerbedekking hebben we in verschillende kwaliteiten. Zowel van polyamide als polipropyleen garens. En in veel verschillende kleuren. Zo is er voor elk interieur een passend Frisé vloerbedekking. Dankzij de levendige oppervlaktestructuur is Frisé vloerbedekking een ‘warme’ aanwinst voor iedere woonruimte. Een garantie voor sfeer en gezelligheid.

Ambiant Tapijt

Gelasta Tapijt

Interfloor Tapijt

We leveren en leggen onderstaande merken tapijten:

Ambiant
Gelasta
Interfloor

Prachtig tapijt voor een goede prijs

Tapijt is een ideaal product om een hele ruimte in één keer volledig aan te kleden. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit vloerbedekking tegen de laagste prijs, dan gaat u eerst naar FredParket.nl We hebben honderden soorten vlekbestendige vloerbedekkingen van hoge kwaliteit. Vloerbedekking is er in diverse soorten en prijzen. Prima geschikt voor woonkamer, slaapkamer, overloop, trap, maar ook voor projectinrichting hebben we een ruime keuze.

Welk tapijt is geschikt?

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw vloerbedekking vinden door selectie’s te maken op kleur, merk, dikte en soort.

U kunt ook kleur stalen aanvragen door het contactformulier aan de rechterkant in te vullen, email te sturen, of door ons even te bellen. We helpen u graag verder!

Alle soorten tapijt worden gratis gelegd! * Vraag naar de voorwaarden.