(1 producten)

Ambiant tapijt

AMBIANT TAPIJT, ONGEËVENAARD COMFORT

De wekker gaat, u opent uw ogen. U slaat de deken open en zet uw voeten naast het bed. Uw voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt. Heerlijk hè?

De Ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Miljoenen vierkante meters Ambiant Tapijt zijn in die periode verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen wij de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. De Ambiant Tapijt collectie is trendy en kwalitatief, tegen een goede prijs.

AMBIANT TAPIJT, COMFORT VOOR IEDEREEN

Het comfort van Ambiant Tapijt is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maken wij dit comfort toegankelijk voor iedereen. Of u nu een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt zoekt. Traditioneel beige, tijdloos grijs, pastel roze of Scandinavisch blauw? Bekijk nu onze uitgebreide Ambiant Tapijt collectie en u vindt het.

EEN GEZONDER BINNENKLIMAAT MET AMBIANT TAPIJT

Laat u verrassen met een gezonder binnenklimaat. Wat betreft huisstof blijkt tapijt – bij juist onderhoud – het stof beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer (als laminaat). Dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat. Laat u ook vooral professioneel adviseren door uw woninginrichter.

AMBIANT TAPIJT, GEMAKKELIJKER IN ONDERHOUD DAN GEDACHT

Een doek en water, zo eenvoudig is het in veel gevallen. Bij nader onderzoek blijkt tapijt gemakkelijker in onderhoud dan gedacht. Net als iedere andere vloer heeft ook tapijt onderhoud nodig, maar in ruil daarvoor krijgt u een comfortabel en luxueus gevoel dat geen enkele ander vloer kan evenaren. Speciale – gemakkelijk reinigbare – garens zorgen bijvoorbeeld voor een jarenlange, onberispelijke look van uw tapijt. Wist u dat 95% van de vlekken in tapijt te verwijderen is met water en een natte doek?

Ambiant tapijt assortiment:

SeriePrijs per m1
Acropool
Alaska
Amethist
Amoriet
Amoroso
Attraction
Aurora Vivendi
Austin
Baltimore
Barbet                 
Boston
Cardigan
Castello  
Charmant
Comfy
Costa
Cosy
Dacapo
Denver
Detroit 
Vivendi 
Dolce
Dragon grass
Heritage
Jade
Madison 
Magnifico
Mayatex 
Megapool 
Mica
Minnesota
Nefriet
Nevada
Nifty
Novasuper  
 Novazon 
Oakland
Vivendi
Oklahoma
Orlando
Pittsburgh 
Portland 
Sapphire 
Seattle
Swan
Texas 
Topaas  
Traffic
Venezia  
Weave Tex
Woodford

    

Lees meer

Ambiant tapijt

Tapijt van Ambiant

Ambiant vloerbedekking

vloerbedekking van Ambiant

Kwaliteit vloerbedekking

Bouclé tapijt

Tapijt voor een scherpe prijs

Tapijt kopen incl. leggen

vloerbedekking kopen

vloerbedekking kopen incl. leggen

goedkope vloerbedekking

goedkoop tapijt

beste tapijt

tapijt voor projecten

tapijt geschikt voor projecten

Projecttapijt

Ambiant heeft het mooiste tapijt voor een scherpe prijs