Vloeren Utrecht

Vloeren leggen in Utrecht

Wilt u graag een nieuwe vloer laten leggen in uw huis in Utrecht? FredParket kan u helpen. Zo kunt u aanschakelen om laminaat te laten leggen of om pvc vloer te leggen. Wij kunnen dit voor u regelen. FredParket is gespecialiseerd in de aanleg van verschillende soorten vloeren. Daarnaast kun u bij ons ook eenvoudig producten online bestellen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar onze diensten in Utrecht.

Ruim aanbod ondervloeren

Wanneer u bijvoorbeeld een parketvloer aanlegt in uw woning in Utrecht, dan is het verstandig om ook een ondervloer te plaatsen. Deze vloer kan er namelijk voor zorgen dat geluid gedempt wordt. Heeft u graag vloerverwarming, dan zorgt de ondervloer ervoor dat de warmte goed doorgelaten wordt. Bij ons kunt u terecht voor ondervloeren voor:

Wilt u direct weten welke ondervloer het meest geschikt voor u is? In onze webwinkel zijn de ondervloeren gecategoriseerd aan de hand van hun eigenschappen. Zo vindt u in een mum van tijd de juiste ondervloer voor uw woning in Utrecht.

mooi Laminaat Utrecht

Wij bieden kwaliteit en service

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Onze vloeren zijn dan ook stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Zo kunt u gebruikmaken van onze legservice wanneer u een vloer bij ons bestelt. Voor een scherpe prijs komen wij dan vloeren leggen bij u in Utrecht.

Ook voor tapijt en vinyl

Ondanks dat ons naam iets anders zegt, leveren wij meer dan alleen parketvloeren. U kunt bij ons ook uitstekend terecht voor vinyl vloeren. Ook wanneer u een tapijt wilt laten leggen, dan kunnen wij u helpen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit vloeren tegen de laagste prijs. Niet alleen kunnen wij kamers voor u bekleden, maar wij kunnen ook trappen voorzien van een nieuwe vloer.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u van onze diensten in Utrecht gebruikmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0512-330075 of te mailen naar verkoop@fredparket.nl. Wij komen graag bij u langs in Utrecht om een nieuwe vloer te leggen.