Vinyl vloeren

Ruim assortiment vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn ongetwijfeld een van de meer praktische vloeren. Naast dat deze vloertypes bijzonder stevig zijn, zijn de vloeren ook waterbesteding. Hierdoor is deze vloer gemakkelijk te onderhouden. Bij FredParket bent u aan het juiste adres voor dit type vloer. Wij hebben een groot assortiment. Daarnaast komen wij dit vloertype voor een zeer scherpe prijs bij u leggen. Meer weten over ons aanbod aan vinyl? Breng dan eens een bezoekje aan onze webshop of in onze showroom.

Ons aanbod

FredParket heeft een groot assortiment aan vinyl vloeren. Zo hebben niet alleen vinyl in verschillende kleuren en dessins, maar ook in verschillende diktes. De merken die wij leveren zijn:

Wilt een een duidelijker beeld van de vloeren die wij bieden? In onze webwinkel vindt u ons complete aanbod.

vinyl vloeren

Wij leggen uw vinyl vloer tegen een scherpe prijs

Wilt u uw vloer tegen een zo’n scherp mogelijk tarief laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij van FredParket komen dan bij u langs om uw vloer te leggen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om plinten te laten monteren door onze deskundige leggers en zelfs het egaliseren van uw ondervloer doen wij voor u. Dit alles natuurlijk voor een zeer scherp tarief. U kunt ook van onze legservice gebruikmaken wanneer u een van onze andere vloeren aanschaft. Graag meer informatie? Kijk dan in onze webshop onder legservice. Hier vindt u de voorwaarden en tarieven van deze dienst.

Ook voor ondervloeren het adres

Naast een groot aanbod aan vinyl kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf en het leggen van ondervloeren. Wij hebben voor iedere ruimte en ieder type vloer een geschikte ondervloer. Ons assortiment is gesorteerd op kenmerken. Zo vindt u gemakkelijk de juiste vloer voor uw woning.

Finifloor, ondervloer voor vinyl vloeren.

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen over onze diensten of over een bepaald type vloer? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0512-330075. Dit kan tot 22.00 uur. Daarnaast kunt u ook mailen verkoop@fredparket.nl. Ontdek snel het gemak van onze vinyl vloeren.