(8 producten)

Ambiant Wagner vinyl

Ambiant Wagner Vinyl is een sterke vinyl vloer die stroef aanvoelt. De Ambiant Wagner is uitgevoerd met een textiele backing waardoor hij tot 40m2 los te leggen is. De Ambiant Wagner vinyl is extra stabiel, heeft een hoog absorptie vermogen van onvolkomenheden in de ondergrond en reduceert contactgeluid en verhoogt het loopcomfort. Ook geschikt voor vloerverwarming mits volledig verlijmd.
Eigenschappen Ambiant Wagner vinyl:
Dikte: 2.5mm
Toplaag: 0.25mm
Gebruikserklasse 23/31
Breedte: 400cm

Lees meer

Bij het berekenen van de hoeveelheid Ambiant Wagner Comfort vinyl dient u lengte(s) van de te leggen ruimte(s) op te geven met een overmaat van ongeveer 10cm. Houd er rekening mee dat de meeste vinyl een standaard breedte heeft van 4mtr. Is de ruimte breder dan 4mtr dan komt er een naad in die in de meeste gevallen nagenoeg onzichtbaar is. U kunt ook altijd een tekening of schets naar ons toe sturen per email, zodat wij het vrijblijvend voor u kunnen berekenen.

Tot 20m² kan los gelegd worden. Is de ruimte groter, dan moet deze volledig verlijmd worden. Heeft u een houten ondergrond, dan adviseren wij om finifloor ondervloerplaten te gebruiken. Is uw ondergrond van zand-cement of anhydriet, dan kan deze ook eerst met egaline geëgaliseerd worden. In geval van vloerverwarming raden we dat zeker aan omdat u dan geen warmte verlies heeft.

Eigenschappen Ambiant Wagner Comfort vinyl

Omschrijving:Wagner comfort 400br.
Comfort:Ja
Dessin:Hout
Toplaag:Ja
Oppervlakte structuur:overall structuur
Projectgeschikt:Ja
Los te leggen m²:20
Dikte toplaag:0,25
Totaaldikte (mm):2,5
Totaalgewicht (gram per m²):1.700
Gebruiksklasse consumenten:23 zwaar woongebruik
Gebruiksklasse project:31 - licht project gebruik
Garantie Woongebruik (jaren):6
Lichtechtheid (>=):6
Chemicaliënresistentie:Ja
Antislip klasse (R-klasse):R10
Contactgeluid Delta Lw:16
Geschikt voor vloerverwarmingJa, mits geheel verlijmd tot max. 27 graden
Brandwerendheid:Bfl - s1
Dimensiestabiliteit:<0,40%
Restindruk (puntbelasting):<0,35