(9 producten)

Interfloor Optic Ceramic vinyl

821_interfloor-optic-ceramicl_vinyl-collectie_close-up“Elegant, opvallend en chique”

De trendy een stijlvolle collectie Optic Ceramic bestaat uit twee verschillende keramische tegel dessins. De 6-hoekige tegel, ook wel hexagon tile of honingraat motief genoemd, is een langdurige en zeer populaire trend van dit moment. De populariteit van deze klassieke vorm is onderdeel van de moderne trend van dynamische en geometrische vormen en past perfect bij de nieuwe woontrend waarbij ceramic tegels samen met hout worden gebruikt.

De subtiel rode, blauwe en groene tegels zorgen in combinatie met zijn speelse zeshoekige patroon voor een echt statement. Toegepast in aardse kleuren creëert deze natuurlijke honingraat tegel een eenvoudiger en rustiger uitstraling in uw interieur.

821_interfloor-optic-ceramicl_vinyl-collectieDeze 6-kantige tegel van dit karaktervolle kamerbrede PVC vinyl is 14,3 x 16,5 cm

“Apply geomatric hexagon shapes for a real statement”

Het andere keramische dessin heeft de vorm van een langwerpige tile/plank. Dit hedendaagse ontwerp is geïnspireerd op universele design trends. Het spelen met natuurlijk materiaal, keramiek in dit geval, geeft een ruimte een plezierige en artistieke uitstraling. De grijze planken / tiles kunnen ook perfect toegepast worden in een industrieel interieur.

Deze prachtig stijlvolle tegel is 1 meter lang en bijna 17 cm breed en veelzijdig toepasbaar

De karaktervolle Optic Ceramic heeft een zeer natuurgetrouwe matte oppervlaktestructuur met een warme uitstraling door de “Mat Effect® toplaag” en is voorzien van de beschermende Extreme Protection afwerking die de kwaliteit een harde, natuurlijke touche geeft en waardoor het vinyl extra sterk en slijtvast is.

“Extra sterk en krachtig, voor een interieur met karakter!”

Lees meer

Eigenschappen Interfloor Optic Ceramic Vinyl
Gebruiksklasse 23 en 31 in de EN norm 685
Extreme Protection en Mat Effect voor warme sfeervolle uitstralingDownload hier het productblad voor Optic Ceramic Vinyl

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!