Vloeren leggen

FredParket kan diverse vloeren leggen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vloeren kan leggen voor u? Dan bent u bij FredParket aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan vloeren, zoals laminaat, PVC vlloeren, parket, tapijt, vinyl en kurk.

Deze kunnen wij bij u thuis komen leggen voor een zeer scherp tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vloeren leggen

Ons assortiment

Fredparket is niet alleen het adres voor het plaatsen van parket of laminaat, maar wij kunnen u ook op andere vlakken van dienst zijn. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment aan vloeren, die wij allemaal tegen een scherpe tarief bij u komen plaatsten. Zo hebben wij:

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Wilt u een compleet overzicht van ons assortiment? Kijk dan eens in onze webshop.

Vloeren leggen tegen een scherpe prijs

De vloeren van FredParket zijn allemaal stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Wij garanderen dan ook dat wij een vloer plaatsen waar u nog jarenlang plezier van heeft. Daar komt nog bij dat u van onze legservice kunt profiteren wanneer u een bestelling in onze webshop plaatst.

Wij komen dan bij u langs om uw vloer naar keuze te leggen voor een zeer laag tarief. Daarnaast kunnen wij, ook voor een scherpe prijs, de ondervloer egaliseren of parket schuren en oliën.

Wilt u meer over deze dienst weten? Kijk dan in onze webwinkel onder het kopje legservice. Hier vindt u meer informatie over de verschillende tarieven en voorwaarden die wij hanteren.

Wij leveren en leggen vloeren door heel Nederland

Of u nu een laminaat vloer in Amsterdam wilt of dat u een pvc vloer zoekt voor uw woning in Maastricht, FredParket kan u helpen. Wij werken door heel Nederland. U kunt u vloer makkelijk en snel uitzoeken in onze webwinkel en wij komen hem dan bij u thuis leggen. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte vloer.

Meer weten over vloeren leggen? Vraag het ons

Wilt u graag een vloeren laten leggen door ons? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook voor meer informatie over de verschillende vloeren kunt u naar ons bellen of mailen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0512-330075 en een mail kunt u sturen naar verkoop@fredparket.nl. Wij staan u graag te woord over eventuele vragen u hebt over vloeren laten leggen door ons.