(24 producten)

Ondervloeren

Welke ondervloer heb ik nodig?

We hebben ondervloeren voor elk type vloer: Laminaat, Rigid Click PVC, Click-PVC, PVC, Tapijt en Vinyl.

Ook ondervloeren speciaal geschikt voor vloerverwarming en ondervloeren met TUV keuring die geschikt zijn voor appartementen.
U kunt in het menu links uw type vloer aanvinken en of deze wel of niet geschikt moet zijn voor vloerverwarming en/of in een appartement geplaatst moet worden waar een 10dB norm gehanteerd moet worden.
Een ondervloer die geschikt is voor laminaat in combinatie met vloerverwarming alsook voor gebruik in appartementen is de  Red-Line 10dB ondervloer.
Heeft u een Rigid Click PVC vloer dan adviseren wij u de  Blue-Line Heat+ 10dB of de Gold-Pack 10dB ondervloer.

Is een ondervloer echt nodig?

Absoluut! Meer zelfs: het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. Wij zetten voor jou de belangrijkste redenen op een rijtje:

  • De juiste ondervloer zorgt ervoor dat jouw laminaat er piekfijn uitziet: kleine oneffenheden zullen weggewerkt worden door het egaliserende karakter, zodat enkel perfectie de norm van jouw nieuwe vloer zal zijn.
  • Daarnaast heeft je ondervloer een belangrijke functie op gebied van thermische isolatie: wanneer we te maken krijgen met verdiepingen die verschillen in temperatuur, zoals een woonkamer die boven een garage ligt, zal de correcte ondervloer als buffer werken.
  • Anderzijds werkt een ondervloer ook als akoestische isolator. Hij dempt het geluid dat je zelf maakt als je over de laminaat loopt (reflectiegeluid), maar ook dat van iemand die in de kamer boven jou rondwandelt (doorgangsgeluid).
  • Om af te sluiten, is het belangrijk om weten dat een goede ondervloer bescherming biedt tegen opstijgend vochtdankzij het DPM, oftewel beschermend membraan. Onmisbaar!
Lees meer

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!