(65 producten)

QuickStep PVC vloeren

QuickStep is al jarenlang marktleider op het gebied van laminaatvloeren. De series heten Balance (stroken), Pulse (lange stroken) en Ambient (tegels).

De QuickStep PVC vloeren Ambient, Pulse en Balance zijn leverbaar in de glue (verlijmde) uitrvoering, en in Rigid Click uitvoering als Alpha.

U kunt deze QuickStep PVC vloeren ook komen bezichtigen in onze showroom. De Balance is leverbaar in 22 kleuren, de Pulse is leverbaar in 26 kleuren en de Ambient is leverbaar in 10 tegel decoren.

De Balance en Pulse PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer. De Ambient hebben de uitstraling van een tegel vloer.
Kom naar onze showroom te Kootstertille waar we diverse PVC vloeren hebben liggen of neem telefonisch of per email contact met ons op voor meer informatie!

QuickStep PVC serie's

 • QuickStep Ambient

 • Ambient Glue Plus
  Verlijmbare Ambient Plus PVC tegels van 2.5mm dik met 0.55mm slijtvaste laag en velling rondom de PVC tegels. Afmetingen: 1305x327mm.
 • QuickStep Balance

 • Balance Glue Plus
  Verlijmbare Balance Plus PVC stroken van 2.5mm dik met 0.55mm slijtvaste laag en velling rondom de PVC stroken. Afmetingen: 1256x194mm.
 • QuickStep Pulse

 • Pulse Glue Plus
  Verlijmbare Pulse Plus PVC 2.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1515x217mm.

QuickStep PVC vloeren

Alle PVC vloeren van Quickstep zijn 100% stabiel.

Door de aanpassing van onze PVC formulering en een dikkere glasvezel toe te voegen in de vinylbasis, kunnen we met zekerheid zeggen dat de vinylvloer perfect stabiel blijft onder hoge temperatuurschommelingen! Ook bij grote raampartijen of in een veranda is er geen uitzetting of inkrimping van een Quick-Step vloer!

QuickStep PVC inclusief egaliseren en leggen bestellen?

Wanneer u een QuickStep Balance, Pulse of Ambient PVC vloer bij ons koopt kunt u er ook voor kiezen om deze vloer professioneel door ons te laten leggen (inclusief egaliseren en verlijmen). Wij zijn officieel Quick-Step dealer en beschikken over zeer ervaren vloeren leggers die uw PVC vloer kunnen plaatsen. FredParket.nl levert en plaatst Quick-Step PVC vloeren door heel Nederland!

Zelf leggen?

Uiteraard kunnen we u ook alleen de PVC stroken goedkoop leveren wanneer u de vloer zelf, of door iemand anders wilt laten leggen. 

Quick-Step PVC

Lees meer

Quick-Step PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.