(58 producten)

QuickStep PVC vloeren

QuickStep PVC vloer

QuickStep is al jarenlang marktleider op het gebied van laminaatvloeren. Sinds 2013 is er ook QuickStep PVC leverbaar. QuickStep Livyn was de naam van de eerste kunststof vloer van Quickstep. De series heten QuickStep Balance (stroken), QuickStep Pulse en QuickStep Ambient (tegels).

De QuickStep PVC vloeren Ambient, Pulse en Balance zijn nu leverbaar zowel in de glue (verlijmde) als ook in de click en rigid core click uitvoering.

U kunt de QuickStep PVC vloeren ook komen bezichtigen in onze showroom. De Quickstep Balance is leverbaar in 22 kleuren, de QuickStep Pulse is leverbaar in 20 kleuren en de QuickStep Ambient is leverbaar in 10 tegel decoren.

QuickStep Balance Glue Plus, Quickstep Pulse Glue Plus en QuickStep Ambient Glue Plus (zwaar woongebruik en commercieel gebruik klasse 33)

QuickStep installatie film (glue down)

De QuickStep Balance en QuickStep Pulse PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer. De QuickStep Ambient hebben de uitstraling van een tegel vloer.
Kom naar onze showroom te Kootstertille waar we diverse QuickStep PVC vloeren hebben liggen of neem telefonisch of per email contact met ons op voor meer informatie!

QuickStep PVC serie’s

 • QuickStep Ambient

 • QuickStep Ambient Glue Plus
  Verlijmbare QuickStep Ambient Plus PVC tegels van 2.5mm dik met 0.55mm slijtvaste laag en velling rondom de PVC tegels. Afmetingen: 1305x327mm.
 • QuickStep Balance

 • QuickStep Balance Glue Plus
  Verlijmbare QuickStep Balance Plus PVC stroken van 2.5mm dik met 0.55mm slijtvaste laag en velling rondom de PVC stroken. Afmetingen: 1256x194mm.
 • QuickStep Pulse

 • QuickStep Pulse Glue Plus
  QuickStep Pulse Glue Plus PVC 2.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling romdom de PVC strook. Afmetingen: 1515x217mm.

QuickStep PVC vloeren

Het volledige assortiment van Quickstep Ambient, Balance én Pulse collectie zijn 100% stabiel.

Door de aanpassing van onze PVC formulering en een dikkere glasvezel toe te voegen in de vinylbasis, kunnen we met zekerheid zeggen dat de vinylvloer perfect stabiel blijft onder hoge temperatuurschommelingen! Ook bij grote raampartijen of in een veranda is er geen uitzetting of inkrimping van een Quick-Step vloer!

QuickStep PVC laten leggen?

Wanneer u een QuickStep Balance, Pulse of Ambient PVC vloer bij ons koopt kunt u er ook voor kiezen om deze vloer professioneel door ons te laten leggen (inclusief egaliseren en verlijmen). Wij zijn officieel QuickStep dealer en beschikken over zeer ervaren vloeren leggers die uw QuickStep PVC vloer kunnen plaatsen.

FredParket.nl levert en plaatst QuickStep PVC vloeren door heel Nederland!

QuickStep PVC

Lees meer

QuickStep PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.