(32 producten)

QuickStep PVC vloeren

QuickStep is al jarenlang marktleider op het gebied van laminaatvloeren. De series heten Liv (stroken), Fuse (lange stroken), Blush (tegels) en Pristine (visgraat).

De QuickStep PVC vloeren Liv, Fuse, Blush en Pristine zijn leverbaar in de verlijmde uitrvoering. QuickStep heeft ook diverse vloeren in rigid click uitvoering. Dit zijn de series Blos en Bloom (stroken), Oro en Illume (tegels click) (tegels) en Ciro (visgraat click).

U kunt deze QuickStep PVC vloeren ook komen bezichtigen in onze showroom.

De Liv en Fuse PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer. De Blush hebben de uitstraling van een tegel vloer.
Kom naar onze showroom te Kootstertille waar we diverse PVC vloeren hebben liggen of neem telefonisch of per email contact met ons op voor meer informatie!

QuickStep PVC serie's

 • QuickStep Blush PVC tegels

 • Blush
  Verlijmbare PVC tegels van 2.5mm dik met 0.55mm slijtvaste laag en velling rondom de PVC tegels. Afmetingen: 610x610mm.
 • QuickStep Liv PVC stroken

 • Liv
  Verlijmbare PVC stroken van 2.5mm dik met 0.55mm slijtvaste laag en velling rondom de PVC stroken. Afmetingen: 1219x184mm.
 • QuickStep Fuse PVC stroken

 • Fuse
  Verlijmbare PVC 2.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling rondom de PVC strook. Afmetingen: 1500x228mm.
 • QuickStep Pristine visgraat

 • Pristine visgraat
  Verlijmbare PVC 2.5 mm met 0.55mm slijtvaste laag met velling rondom de PVC strookjes. Afmetingen: 740x129mm.

Alle PVC vloeren van Quickstep zijn 100% stabiel.

Door de aanpassing van onze PVC formulering en een dikkere glasvezel toe te voegen in de vinylbasis, kunnen we met zekerheid zeggen dat de vinylvloer perfect stabiel blijft onder hoge temperatuurschommelingen! Ook bij grote raampartijen of in een veranda is er geen uitzetting of inkrimping van een Quick-Step vloer!

QuickStep PVC inclusief egaliseren en leggen bestellen?

Wanneer u een QuickStep Liv, Fuse, Blush of Pristine PVC vloer bij ons koopt kunt u er ook voor kiezen om deze vloer professioneel door ons te laten leggen (inclusief egaliseren en verlijmen). Wij zijn officieel Quick-Step dealer en beschikken over zeer ervaren vloeren leggers die uw PVC vloer kunnen plaatsen. FredParket.nl levert en plaatst Quick-Step PVC vloeren door heel Nederland!

Zelf leggen?

Uiteraard kunnen we u ook alleen de PVC stroken goedkoop leveren wanneer u de vloer zelf, of door iemand anders wilt laten leggen.

Quick-Step PVC

Lees meer

Quick-Step PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.