(569 producten)

Rigid click PVC

Rigid click vloeren zijn opgebouwd uit een rigid-core composite drager welke is voorzien van een PVC toplaag. Een groot voordeel van een PVC Rigid Click vloer, ook wel PVC-laminaat genoemd, is dat deze een hele sterke click verbinding heeft. Rigid click PVC is direct op een stabiele vlakke ondergrond te plaatsen. Deze kan dus ook op een houten ondergrond, of over een bestaande plavuizen vloer gelegd worden. Sommige merken hebben de stroken voorzien van een dunne kurk onderlaag, of van een aangehechte ondervloer, zodat een losse ondervloer niet meer nodig is. Voordeel van een aangehechte ondervloer is dat deze direct gelegd kan worden en er niet een aparte ondervloer hoeft te worden gekocht, wat weer in de kosten scheelt.

Rigid click pvc kopen?

Bij ons bent u goedkoper uit omdat u gratis snijverlies krijgt geleverd. Vraag vrijblijvend een offerte op door het netto aantal te leggen m2's door te geven. U krijgt van ons dan onze beste prijs voor uw Rigid click PVC vloer per email toegestuurd.

Rigid click PVC vloeren zijn verkrijgbaar in tegels, stroken én visgraat, zodat er voor elke smaak een passende Rigid Click vloer is.

Voordelen van Rigid click PVC vloeren:

  • -Erg stil qua loopgeluid
  • -Volledig waterbestendig
  • -Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • -Verhuisbaar
  • -Gemakkelijk te installeren

Enkele merken die een  Rigid Click PVC vloer met aangehechte ondervloer in het assortiment hebben zijn: Moduleo (Layred), Ambiant Click PVC, Bodiax click PVC, Gelasta click, Therdex click, Coretec, VTwonen click, Hoomline, Belakos click, Hebeta click en VivaFloors Click
Enkele merken Rigid Click PVC waar nog een ondervloer onder moet: QuickStep Alpha, Floorify, Floer click PVC.

* We kunnen uw PVC Rigid Click vloer ook voor u leggen.
* We leveren door heel Nederland en België.
* Vraag een offerte aan en u krijgt onze scherpste prijs per email toegestuurd!

Lees meer