(69 producten)

Moduleo Layred

LayRed is de rigid click pvc-vloer van Moduleo, ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meer-lagige vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil. Moduleo LayRed kan elke uitdaging aan en verrast met een opvallend rood accent.

MET LAYRED®, ONZE EERSTE ‘ENGINEERED FLOOR’, KRIJGT INNOVATIE IN PVC-VLOEREN EEN COMPLEET NIEUWE DIMENSIE

STERK, MAAR ZACHT EN STIL

LayRed telt 12 lagen die samen de sterkte, het comfort, het design en de prestaties van de vloeroplossing bepalen. Twaalf lagen die één product vormen met een uitzonderlijk duurzaam karakter.

Opbouw LayRed-Click

.01
PRACHTIGE DESIGNS

LayRed voelt niet alleen heel natuurlijk aan, de vloer ziet er ook zo uit. De collectie bestaat uit 31 knappe dessins, van eikenhout tot natuursteen. Waar die inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En Niets is aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëftextuur geven de vloeren hun authentieke, natuurlijke look.

Zacht en warm gevoel

LayRed-vloeren voelen zacht en warm aan

.02
COMFORT

Je staat op de sterke eigenschappen van rigid pvc-vloeren maar je bent niet bereid om in te leveren op comfort?

Hoeft ook niet. Een LayRed-vloer voelt zacht en warm onder de voeten. De veerkrachtige laag en geïntegreerde ondervloer garanderen perfect akoestisch comfort: geen gekraak of vervelende klikgeluiden als je over de vloer loopt. Daarnaast vermindert ook het transmissiegeluid. Wat comfort betreft, geeft deze vloer al zijn concurrenten het nakijken.

Uitstekende akoestiek

LayRed is stil en ook geschikt voor gebruik in appartementen met 10dB norm

.03
STERK EN STABIEL

Grote ramen laten je volop genieten van natuurlijk licht. Een keerzijde zijn de temperatuurschommelingen in huis, maar daar heeft deze click pvc vloer geen problemen mee. De vloer blijft in alle temperatuuromstandigheden dimensioneel stabiel. Warmte en koude hebben geen vat op de vorm van de vloer.

Je woning renoveren?

LayRed is een meerlaagse PVC-vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Dankzij de geïntegreerde ondervloer leg je deze vloer makkelijk over om het even welke bestaande vloer, zonder voorbereidende egalisering. Hierdoor vermindert eveneens het transmissiegeluid met maar liefst 21dB / 10dB Lin!

Engineered vinyl floor:

Deze pvc-vloer is ontwikkeld voor extreme situaties. Het is zo sterk als hardhout of tegels en toch past het zich moeiteloos aan alle omstandigheden en uitdagende omgevingen aan. Een LayRed vloer blijft altijd en overal stabiel en is leverbaar in de  Layred Tegel, Layred Plank en Layred XL Plank rigid click .

Voordelen Moduleo Layred:

Heeft een geïntegreerde ondervloer

Engineered vinyl floors hebben een geïntegreerde ondervloer. Die zorgt voor een vlotte plaatsing, sterkere geluiddemping en betere uitvlakking van oneffenheden in het bestaande vloeroppervlak.

Is perfect voor renovatie:

Oneffen ondervloeren kunnen een hele uitdaging vormen. Maar daar weet Layred wel raad mee. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde ondervloer is deze vloer in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Die eigenschap maakt van deze vloer de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject.

Kan over oneffen ondergrond gelegd worden.

Is zacht en stil:

Je staat op de sterke eigenschappen van rigide pvc-vloeren maar je bent niet bereid om in te leveren op comfort? Hoeft ook niet. De veerkrachtige laag en geïntegreerde ondervloer garanderen perfect akoestisch comfort: geen gekraak of vervelende klikgeluiden als je over de vloer loopt. Daarnaast vermindert ook het transmissiegeluid.

Is kras- en vlekbestendig:

Ben je op zoek naar een vloer die opgewassen is tegen de risico's van het leven van elke dag? Deze vloeren zijn kras- en vlekbestendig, dankzij de beschermende TwinGuard-toplaag die in alle opzichten ‘top’ is en de vloer beschermt tegen krassen en indringend vuil. Zo behoudt de vloer zijn onberispelijke uitzicht.

Is volledig waterbestendig:

Een groot voordeel van pvc-vloeren is dat ze bestand zijn tegen water. Je hoeft je niet druk te maken om wat gespat en gemors. Bovendien is de vloer stukken makkelijker te onderhouden. Een vloer voor elke ruimte in huis, van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer.

Leverbaar in prachtige Designs:

Deze vloer voelt niet alleen heel natuurlijk aan, de vloer ziet er ook zo uit. De collectie bestaat uit knappe dessins, van eikenhout tot natuursteen. Waar die inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En niets is aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëftextuur geven de vloeren hun authentieke, natuurlijke look.

Eenvoudig in elkaar te klikken met stevige vergrendeling:

Makkelijk te onderhouden:

Geschikt voor vloerverwarming:

Levenslange garantie :

Lees meer

We leveren Moduleo Layred Click PVC vloeren we door heel Nederland!
Moduleo Rigid Click PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. U betaalt bij ons alleen de netto te leggen m²'s en krijgt het snijverlies er gratis bij.

Vraag een offerte aan voor Moduleo Layred Rigid Click PVC en ontvang onze scherpste prijs!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van Rigid click PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.