(49 producten)

Ambiant laminaat

Ambiant laminaat - voordelig laminaat van uitstekende kwaliteit.

Ambiant laminaat vloeren zijn schitterende vloeren voor een scherpe prijs. Het assortiment beslaat de hele range voor zowel licht gebruik, voor op de slaapkamer, als zwaar gebruik, voor in de woonkamer, hal of keuken. De Ambiant laminaat vloeren vanaf 8mm zijn uitgevoerd met het Megaloc kliksysteem voor een nog snellere plaatsing van uw vloer.

Ambiant laminaat serie’s:

  Ambiant laminaat Explore Praia
Ambiant laminaat bestaat uit een uiteenlopend gamma aan mooie laminaatvloeren voor een aantrekkelijke prijs.
 
Ambiant Explore Lumbarda Ambiant Explore Praia

Ambiant Explore laminaat

Ambiant Explore is een nieuwe 8mm dikke laminaat vloer met 19,4cm brede en 128cm lange planken. Deze Ambiant Explore laminaatvloeren zijn voorzien van een v-groef rondom en verkrijgbaar in 6 trendy kleuren. Voor deze lage prijs heeft u met de Ambiant Explore serie een uitstekende kwaliteit laminaatvloer met maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie. Toepassing: Woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, zolder.

Ambiant Ingelstad laminaat

Ambiant Ingelstad is een 8mm dikke laminaatvloer van 24,4cm breed en 138cm lang voorzien van een vellingkant rondom de panelen. Ambiant Ingelstad laminaat is leverbaar in 6 kleuren : Eiken Natuur, Eiken Beige, Eiken Licht Naturel, Eiken Licht Grijs, Eiken Donker gerookt en Eiken Donker Grijs. Voor deze lage prijs heeft u met de Ambiant Ingelstad serie een uitstekende kwaliteit laminaatvloer. Deze Ambiant laminaatvloeren zijn geschikt voor woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, hobbykamer, zolder etc.

Ambiant Ingelstad Eiken Donker Gerookt Ambiant Ingelstad Eiken Donker Grijs

 

Ambiant Karlstad laminaat

Ambiant Karlstad is een 8mm dikke laminaatvloer voorzien van een vellingkant rondom de panelen. Ambiant Karlstad laminaat is leverbaar in 4 kleuren die u het gevoel geven van een vakantiehuis aan de kust. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze Ambiant laminaatvloeren zijn geschikt voor woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, hobbykamer, zolder etc.

Ambiant laminaat

Ambiant laminaat bestaat uit een uiteenlopend gamma aan mooie laminaatvloeren voor een aantrekkelijke prijs.

Ambiant Expression

Ambiant Expression laminaat

De Ambiant Expression laminaattegels hebben allemaal een easyclick systeem. Hierdoor zijn ze eenvoudig te leggen. De Ambiant Expression tegels hebben een voelbare stroeve structuur met een matte uitstraling, zodat het net echte tegels lijken. Deze Ambiant laminaat tegels van 60x28cm zijn uitgevoerd met een klein v-groefje rondom de tegel.
Lees meer

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!