(134 producten)

Moduleo PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren worden geproduceerd in België en blinken uit in slijtvastheid. Door de productie methode zijn ze erg maatvast en stabiel.  In onze webshop kunt u eenvoudig uitrekenen wat onze beste prijs voor uw Moduleo PVC vloer is. Zodra u het aantal m²'s netto te leggen in vult, ziet u direct de totaal prijs ! Deze prijs is alleen voor het PVC. Zodra u bij 'inclusief leggen' de ondergrond aan geeft krijgt u een totaal prijs te zien inclusief egaliseren en verlijmen en gratis snijverlies (5%-8%) van de Moduleo PVC vloer!

Moduleo PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren zijn onder te verdelen in 4 groepen:

  • Rechte planken
  • Tegels
  • Visgraat
  • Specials zoals de Moods collectie (staan niet in onze webshop).

Moduleo is een bekend merk dat hoogwaardige PVC-vloeren produceert en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Op onze website kun je een uitgebreid assortiment van Moduleo PVC-vloeren vinden, die voldoen aan verschillende stijlvoorkeuren en praktische behoeften.
Moduleo PVC-vloeren bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een moderne houtlook, een elegante steenstructuur of een creatief patroon, Moduleo heeft een vloer die past bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en patronen, waardoor je jouw ruimte kunt transformeren met een uniek en verfijnd uiterlijk.

Voordelen van Moduleo PVC


Een van de voordelen van Moduleo PVC-vloeren is hun duurzaamheid. Ze zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, waarbij ze hun kwaliteit behouden, zelfs in drukke omgevingen met veel verkeer.
Naast duurzaamheid bieden Moduleo PVC-vloeren ook uitstekende waterbestendigheid. Ze zijn bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en kelders. Het waterafstotende karakter van deze vloeren maakt ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat resulteert in een langdurig mooie vloer.

Moduleo PVC is leverbaar in click en plak (dryback)


Moduleo PVC-vloeren staan ook bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in zowel plak- als klikvarianten, afhankelijk van jouw installatievoorkeuren. Met het plaksysteem kunnen de vloeren eenvoudig worden geïnstalleerd door ze op een geschikte ondergrond te lijmen. De klikvariant biedt een handig kliksysteem waarmee de vloeren gemakkelijk en snel geïnstalleerd kunnen worden zonder lijm.
Een ander belangrijk kenmerk van Moduleo PVC-vloeren is de geluiddempende eigenschap. Ze verminderen het geluid van voetstappen en andere omgevingsgeluiden, waardoor een rustige en comfortabele leefomgeving wordt gecreëerd. Dit is vooral belangrijk in drukke huishoudens, appartementen of commerciële ruimtes waar geluidsbeheersing een prioriteit is.
Kortom, Moduleo PVC-vloeren bieden een combinatie van stijl, duurzaamheid, waterbestendigheid en gebruiksgemak. Met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden en praktische voordelen zijn deze vloeren een uitstekende keuze voor het transformeren van elke ruimte. Bezoek de link die je hebt verstrekt voor meer informatie over de Moduleo PVC-vloeren en ontdek de mogelijkheden om jouw interieur te verfraaien met deze hoogwaardige vloeren.
 Moduleo Roots Galtymore Oak 86339 visgraat Moduleo Terazzo Lugano 46910 Moduleo Roots Marshwood 22248   

Gratis snijverlies bij uw Moduleo PVC vloer

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch gratis snijverlies aan toe! Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties. Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Moduleo is ook leverbaar in een rigid click uitvoering. Kijk voor meer informatie op onderstaande link: Moduleo Layred

 
Moduleo-Roots-Blackjack-oak-22229 Country Oak 24130 Moduleo-Roots_Mustang_Slate_70939    

Moduleo PVC stroken

Roots Blackjack Oak
Roots Classic Oak
Roots Country Oak-32
Roots Country Oak-33
Roots English Walnut
Roots Ethnic Wenge
Roots Galtymore Oak
Roots Galway Oak
Roots Glyde Oak
Roots Laurel Oak
Roots Marsh Wood
Roots Mexican Ash
Roots Midland Oak
Roots Nashville Oak
Roots Sierra Oak

Moduleo visgraat PVC

Roots Visgraat Blackjack Oak
Roots Visgraat Country Oak
Roots Visgraat Galtymore Oak
Roots Visgraat Glyde Oak
Roots Visgraat Laurel Oak
Roots Visgraat Mexican Ash
Roots Visgraat Sierra Oak

Moduleo PVC tegels

Roots Azuriet
Roots Cantera
Roots Fiastra
Roots Lugano
Roots Mattina
Roots Meteora
Roots Mustang Slate
Roots Shades
Roots Triana
Lees meer

Moduleo PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.