(266 producten)

Moduleo PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren worden geproduceerd in België en blinken uit in slijtvastheid. Door de productie methode zijn ze erg maatvast en stabiel. Wij kunnen uw Moduleo PVC vloer compleet gelegd aanbieden. In onze webshop kunt u eenvoudig uitrekenen wat onze beste prijs voor uw Moduleo PVC vloer is. Zodra u het aantal m2's netto te leggen in vult, ziet u direct de totaal prijs! Deze prijs is inclusief egaliseren en verlijmen en gratis snijverlies (5%-8%) van de Moduleo PVC vloer!

Moduleo PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren zijn onder te verdelen in 4 serie’s:

Moduleo PVC serie Select zijn oogverblindende vloeren voor in uw woning!

Moduleo Select geeft u de keuze uit verbluffend echte hout- en steeneffecten. U kan bovendien in alle vertrouwen kiezen, want u krijgt van ons een garantie van 15 jaar. Ons assortiment van Moduleo Select biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, Waarmee u uw eigen unieke ruimte mee kunt maken. De Moduleo Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag. Daardoor zijn ze zelfs tegen de zwaarste gebruiksomstandigheden in uw woning bestand. Maar Moduleo Select vloeren zijn ook geluiddempend, warmte-isolerend en vochtwerend. Daarom zijn ze ook een goede keuze voor badkamers, keukens en bijkeukens.

 
Moduleo-Select-Cantera-46130 Moduleo-Select-Classic-Oak-24932 Moduloe-Select-Country-Oak-24277  

Moduleo PVC serie Transform – Voor project gebruik en residentieel gebruik

Sterke en mooie vloeren!
Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en dus nog beter bestand tegen intensief gebruik. Moduleo Transform is ideaal voor commerciële ruimten of in de vaakst gebruikte ruimten in de woning. Bekijk ons veelzijdige Moduleo Transform assortiment vandaag nog. Prestaties en schoonheid voor commercieel gebruik. Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimten of in de vaakst gebruikte ruimten in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor industriële toepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Moduleo Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden.
Moduleo Transform is de eerste keuze voor iedere commerciële toepassing – niet alleen omwille van de plaatsingsvriendelijkheid, maar ook omwille van de erg realistische hout- en steeneffecten, de fantastische antislipeigenschappen en het gemak waarmee de vloeren kunnen worden schoongemaakt. Bent u op zoek naar een alternatieve vloeroplossing die uitsluitend voor gebruik in de woning werd ontworpen? Bekijk dan zeker ook onze Moduleo Select-collectie.

De Moduleo Transform PVC vloeren zijn 2.5mm dik met een 0.55mm slijtvaste toplaag.
Moduleo is nu ook leverbaar in rigid click. 
Moduleo Layred

 
Moduleo-Transform-Blackjack-oak-22229 Moduleo-Transform_Ethnic-Wenge-28890 Moduleo-Transform-Jura-Stone-met-voegstrips-46975  

Moduleo PVC serie Impress - Prachtige Embossed in Register PVC vloeren

Prachtig precisiewerk. Dat is Moduleo Impress. Het unieke ‘Embossed in register’-procedé geeft onze vloeren een ongekend realisme. De diepdruk stemt overeen met het reliëf in het oppervlak en volgt perfect de lijnen en knopen van het hout. Elk detail van het houtdessin wordt extra geaccentueerd en tot leven gebracht: Embossed in register, een innovatieve technische tak waar Moduleo trots op mag zijn. De karaktervolle rijkdom van de natuur op een impressionante manier in een realistisch plaatje geperst. De Moduleo Impress serie is weer onder verdeeld in:

Impress Santa Cruz (nieuw!)
Impress Bohemiam (nieuw!) hongaarse punt pvc vloeren
Impress Laurel Oak (nieuw!)
Impress Sierra Oak (nieuw!)
Impress Mustang Slate (nieuw!) PVC tegels
Impress Castle Oak
Impress Mountain Oak
Impress Country Oak

De Moduleo Impress PVC vloeren zijn 2.5mm dik met een 0.55mm slijtvaste toplaag.
Moduleo Impress is nu ook leverbaar in rigid click. Layred XL Plank

 
   Moduleo Impress bohemian-61974-2 Moduleo Impress sierra-oak-58226-2 Moduleo Impress mustang-slate-70968-2  
Lees meer

Moduleo PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.