(63 producten)

Vivafloors PVC vloeren

VivaFloors PVC vloeren

Vivafloors PVC vloeren maakt het voor u een stuk eenvoudiger om een goede keuze te maken.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. VivaFloors Pvc levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloors vloer “een vloer voor het leven is”.


  

Vivafloors Click PVC vloeren:

De WPC clickvloeren van VivaFloors zijn de nieuwe generatie Click vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Deze samenstelling zorgt voor een duurzaam, stabiel, kleurvast en onderhoudsvrij product. De afmetingen van de VivaFloors Eiken Click PVC vloeren zijn 1422x225x6.5mm. De vernieuwde 2G clickverbinding is zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor de doe-het-zelver. De onderste laag van de VivaFloors click PVC vloeren is een geluiddempende ondervloer.

FredParket.nl levert en plaatst VivaFloors PVC vloeren door heel Nederland. En dat voor de scherpste prijs!

Zo betaalt u bij ons geen snijverlies maar alleen de netto te leggen m2’s!
Daarnaast hebben we ook nog een hele scherpe prijs voor het egaliseren en verlijmen van de PVC stroken, en worden er geen reis- en/of bezorgkosten gerekend. Bereken snel uw prijs in onze webshop en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dat, dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Bekijk alle VivaFloors PVC vloeren in onze webshop en bereken direct de scherpste prijs inclusief egaliseren en leggen!

Lees meer
VivaFloors PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek bregen aan onze winkel.