(60 producten)

Vivafloors PVC vloeren

VivaFloors PVC vloeren

Vivafloors PVC vloeren maakt het voor u een stuk eenvoudiger om een goede keuze te maken.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. VivaFloors levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. Wilt u een Vivafloors PVC vloer kopen? Dan koopt u een vloer voor het leven!


Vivafloors visgraatVivafloors PVC met bies  

FredParket.nl levert en plaatst VivaFloors vloeren door heel Nederland. En dat voor de scherpste prijs!

Zo betaalt u bij ons geen snijverlies maar alleen de netto te leggen m²'s wanneer u besluit een PVC vloer van VivaFloors te kopen!
Daarnaast hebben we ook nog een hele scherpe prijs voor het egaliseren en verlijmen van de PVC stroken, en worden er geen reis- en/of bezorgkosten gerekend. Bereken snel uw prijs in onze webshop en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dat, dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Bekijk alle VivaFloors PVC vloeren in onze webshop en bereken direct de scherpste prijs inclusief egaliseren en leggen!

Lees meer

VivaFloors PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek bregen aan onze winkel.